XBLOG logo @2x

iPhone SE (2017): Η πρώτη εικόνα δείχνει γυάλινη πλάτη

Apple iPhone SE (2017) back leak
Η φημολογούμενη πλάτη του iPhone SE.

Έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από την κυκλοφορία του iPhone SE, και η τελευταία ανανέωση που έκανε η Apple στο κινητό ήταν να προσθέσει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Αν και αυτό το καιρό ακούμε συνεχώς για το επετειακό iPhone 8, σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία του καινούργιου iPhone SE.

Η φωτογραφία υποτίθεται ότι δείχνει τη πλάτη του iPhone SE που θα ανακοινωθεί φέτος. Το χαρτί από κάτω της αναφέρει ξεκάθαρα “Ion-X γυαλί,” πράγμα που υποδηλώνει ότι η Apple αντικατέστησε το μέταλλο με γυαλί (το συγκεκριμένο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί και στο Apple Watch Sport). Επίσης, στην εικόνα βλέπουμε ότι για πρώτη φορά το φλας βρίσκεται κάτω από τη κάμερα.

Η εικόνα έρχεται από τη Κίνα και θα μπορούσε να είναι από κάποιο εργοστάσιο παραγωγής του κινητού. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι η φωτογραφία μπορεί να είναι ψεύτικη επειδή η Apple παίρνει τρομερά μέτρα ασφαλείας για να αποτρέπει τέτοιες διαρροές, μοιάζει μεγαλύτερο από 4-ίντσες (ίσως 4.3-4.5”) και δεν αναγράφεται το “SE” στο κάτω μέρος του όπως στο τωρινό μοντέλο. Αν είναι πραγματική τότε μπορεί να επαληθεύει τις φήμες για γυάλινη πλάτη στο iPhone 8 και κατακόρυφη τοποθέτηση των καμερών.

Η Apple θα διοργανώσει μια εκδήλωση στις 5 Ιουνίου -στο πλαίσιο του WWDC 2017– και ίσως αποκαλύψει τότε το νέο iPhone SE.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.