XBLOG logo @2x

Η Apple έστειλε προσκλήσεις για μια εκδήλωση στις 5 Ιουνίου

Η Apple ετοιμάζεται για το συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2017 που θα διοργανώσει σε λιγότερο από ένα μήνα, και παράλληλα έστειλε προσκλήσεις στον τύπο για μια εκδήλωση που θα διοργανώσει τη πρώτη μέρα του συνεδρίου.

Η Αμερικάνικη κατασκευάστρια τα τελευταία χρόνια βρίσκει την ευκαιρία να ανακοινώσει στα συνέδρια WWDC τις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να τις έχουν στα χέρια τους πρώτοι απ’ όλους και να αναβαθμίσουν ή να φτιάξουν νέες εφαρμογές συμβατές με το καινούργιο λογισμικό. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Η Apple, δηλαδή, στις 5 Ιουνίου που ξεκινάει το συνέδριο, θα ανακοινώσει τις νέες εκδόσεις των iOS (iPhone, iPad και iPod touch), macOS (Mac), tvOS (Apple TV) και watchOS (Apple Watch). Όμως δεν θα μιλήσει μόνο για λογισμικό. Οι φήμες λένε ότι εκείνη τη μέρα θα δούμε επίσημα και ένα “έξυπνο” ηχείο με Siri που θα ανταγωνιστεί το Amazon Echo, αλλά και ένα νέο iPhone SE με ανανεωμένο σχεδιασμό και ίσως μεγαλύτερη οθόνη.

Το WWDC 2017 είναι το 28ο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρίας και θα πραγματοποιηθεί στο McEnery Convention Center του Σαν Χοσέ. Η εκδήλωση τύπου θα λάβει χώρα στις 5 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ. τοπική (δηλαδή 20:00 Ελλάδας). Ύστερα, υπάλληλοι της Apple θα μάθουν σε 5,000 προγραμματιστές πως να εκμεταλλευτούν το νέο λογισμικό. Τα εισιτήρια κόστιζαν $1.599 και διανεμήθηκαν μέσω του συστήματος τυχαίας επιλογής στα τέλη Μαρτίου, ενώ δωρεάν εισιτήρια μοιράστηκαν ως υποτροφία σε νικητές τον Απρίλιο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.