XBLOG logo @2x

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 11 και το watchOS 4

Ακριβώς στην ώρα της, η Apple κυκλοφόρησε σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, το iOS 11 για τα iPhone, iPad και iPod touch. Παράλληλα κυκλοφόρησε και το watchOS 4 για τα Apple Watch.

Το iOS 11 φέρνει αρκετές αλλαγές στην διεπαφή του χρήστη τόσο για τα iPhone/iPod touch, όσο και για τα iPad. Οι σημαντικότερες αλλαγές είναι: το ανανεωμένο Κέντρο Ελέγχου που προσαρμόζεται στα μέτρα του χρήστη, το Κέντρο Γνωστοποιήσεων που πλέον είναι ακριβώς ίδιο με την οθόνη κλειδώματος, το νέο Dock στα iPad που χωράει πολλές εφαρμογές (και τώρα εμφανίζει προτεινόμενα apps αναλόγως την δραστηριότητα σας ή τον χώρο που βρίσκεστε), και η προσθήκη της εφαρμογής Αρχεία στην οποία θα βρείτε όλα τα αρχεία που έχετε αποθηκεύσει στη συσκευή σας ή σε cloud υπηρεσίες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το iOS 11 εδώ.

Apple iOS 11 iPhone iPad

Όσο για το watchOS 4, είναι μια μικρή αναβάθμιση λογισμικού που θα βελτιώσει την εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες θα βρουν νέα watchfaces, συμπεριλαμβανομένου ενός που βασίζεται στη Siri για να εμφανίζει συνεχώς σχετικές πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, βελτιωμένη εφαρμογή υγείας και μια νέα έκδοση του Apple Music που εμφανίζει λίστες αναπαραγωγής και υποστηρίζει πολλά περισσότερα κομμάτια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το watchOS 4 εδώ.

Πρώτου κατεβάσετε το iOS 11 βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας, είτε στο iCloud είτε στο iTunes του υπολογιστή σας. Επίσης φορτίστε από πριν τη συσκευή σας για να είναι έτοιμη για αναβάθμιση. Σε περίπτωση που δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο για τη λήψη του νέου iOS (πάνω από 3-4GB), το iPhone/iPad/iPod touch σας θα μπορέσει να διαγράψει προσωρινά μερικές εφαρμογές για εσάς και να τις κατεβάσει ξανά ότι ολοκληρωθεί η αναβάθμιση.

Όσοι έχετε Αpple Watch δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε πριν την αναβάθμιση, αφού αντίγραφα ασφαλείας δημιουργούνται αυτόματα όταν κάνετε backup το iPhone σας.

Η Apple δοκίμαζε το iOS 11 όλο το καλοκαίρι και για αυτό δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Τουλάχιστον όχι κάποιο σοβαρό…


Διαβάστε επίσης:


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.