XBLOG logo @2x

DxOMark: Το iPhone 8 Plus έχει τη καλύτερη κάμερα σε κινητό

Πιθανότατα δεν θα κρατήσει για πολύ, αλλά το iPhone 8 Plus έγινε το «καλύτερο camera phone» που έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα το DxOMark. Στη πραγματικότητα, και το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus βρίσκονται στη κορυφή της λίστας του DxOMark, ξεπερνώντας τα Google Pixel, HTC U11 και τα περσινά iPhone.

Οι δοκιμές του DxOMark έδειξαν ότι το iPhone 8 έχει πολύ ακριβή αυτόματη εστίαση, ενώ το iPhone 8 Plus προσφέρει το καλύτερο ζουμ που έχει δοκιμάσει το DxOMark και το καλύτερο Bokeh εφέ σε κινητό τηλέφωνο, αν και υπάρχει χώρος για βελτίωση. Αμφότερα έχουν τις καλύτερες HDR επιδόσεις από κάθε άλλη συσκευή.


Διαβάστε επίσης: Τα iPhone X και iPhone 8 είναι με διαφορά τα πιο ισχυρά smartphones του κόσμου


Παρόλα αυτά, τα ολοκαίνουργια iPhone 8 δεν θα παραμείνουν για καιρό στη κορυφή. Η Apple θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Νοεμβρίου το iPhone X που πιθανότατα θα εκθρονίσει το 8 Plus χάρη στη -λίγο- καλύτερη κάμερά του. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Google θα ανακοινώσει σύντομα τα Pixel 2 που αναμένεται να “χτυπήσουν” τα iPhone.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το DxOMark πρόσφατα άλλαξε τον τρόπο που κρίνει τις κάμερες και δεν έχει προλάβει να δοκιμάσει ξανά ορισμένα μοντέλα. Για αυτό δεν θα βρείτε στη λίστα τα Galaxy Note 8 ή Galaxy S8, όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το iPhone 8 είναι το καλύτερο κινητό που έχουν δοκιμάσει. Μπορείτε να διαβάσετε τα reviews στα ακόλουθα links: iPhone 8 PlusiPhone 8.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.