XBLOG logo @2x

Εικόνες του προσιτού Huawei P20 Lite δείχνουν design παρόμοιο με του iPhone X

Η Huawei θα ανακοινώσει τη ναυαρχίδα Huawei P20 (ή P11, το όνομα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα) στις 27 Μαρτίου σε μια ειδική εκδήλωση στο Παρίσι. Όπως κάθε χρόνο, μαζί με τις δύο ναυαρχίδες (το απλό και το Plus μοντέλο) θα δούμε και μία πολύ πιο οικονομική έκδοση, το Huawei P20 Lite.

Εικόνες για το P20 είδαμε πριν από λίγες μέρες, και τώρα ήρθε η σειρά του Huawei P20 Lite. Από τις εικόνες βλέπουμε ότι η Huawei έχει βάλει notch* στην οθόνη παρά το γεγονός ότι έχει κάμποσο χώρο από κάτω, έχει μικρά bezels, στο πίσω μέρος έχει διπλή κάμερα με κάθετη τοποθέτηση και έχουν παραμείνει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το jack ακουστικών στη συσκευή. Το design είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από το iPhone X.


Διαβάστε επίσης: Η Huawei έγινε η Νο. 1 κατασκευάστρια κινητών στην Ελλάδα


Το Huawei P20 Lite φημολογείται ότι διαθέτει 5.8-ιντσών οθόνη με αναλογία 18:9 (ένα έγγραφο του FCC** αναφέρει ότι έχει 6.1-ιντσών με αναλογία 19:9 και ανάλυση 2,280×1,080), επεξεργαστή Kirin 970 ή μια αναβαθμισμένη έκδοση του Kirin 659, θύρα USB-C και μπαταρία 2,900 mAh. Το κινητό έχει διαστάσεις 148 x 71 x 7.2 mm και τρέχει το Android Oreo με το γραφικό περιβάλλον EMUI 8.0 της Κινέζικης κατασκευάστριας.

*Το μαύρο πλαίσιο που “κόβει” την οθόνη για να χωρέσει η εμπρόσθια κάμερα.
**Ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.