XBLOG logo @2x

Το ZTE Iceberg είναι ένα κινητό με δύο… notch στην οθόνη

Η Apple ξεκίνησε τη μόδα των notch στις οθόνες και λογικά αυτή θα τη σταματήσει. Αν και για την ώρα είναι ένα απαραίτητο “κακό” για να έχουμε bezel-less κινητά, πολύς κόσμος πάει κόντρα σε αυτή τη μόδα, παρότι οι περισσότερες κατασκευάστριες έχουν υιοθετήσει αυτή την ιδέα. Ο συνιδρυτής της OnePlus πρόσφατα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να μάθουμε να το αγαπάμε, αλλά μέχρι να γίνει αυτό η ZTE φαίνεται ότι θα πάρει αυτή την ιδέα και θα τη φτάσει στα άκρα.

Σύμφωνα με το Γερμανικό WinFuture, η ZTE ετοιμάζει ένα νέο κινητό με κωδική ονομασία ZTE Iceberg το οποίο διαθέτει δύο εγκοπές στην οθόνη. Η πρώτη εγκοπή βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης και φιλοξενεί το ηχείο, τον αισθητήρα φωτός και την εμπρόσθια κάμερα, ενώ η δεύτερη έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος και κρύβει ένα δεύτερο ηχείο (μάλλον θα το λανσάρουν ως το πρώτο bezel-less κινητό με δύο μπροστινά στέρεο ηχεία).

ZTE Iceberg leak

Οι παραπάνω εικόνες του κινητού προέρχονται από τον οργανισμό IF World Design Guide που παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και βραβεύει τις πιο καλοσχεδιασμένες συσκευές της αγοράς. Μπορούμε εύκολα να δούμε τα δύο notch, καθώς επίσης τη διπλή κάμερα, τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το γυαλί που για κάποιο λόγο προεξέχει στις γωνίες (λογικά θα σπάει με τη πρώτη πτώση). Επιπλέον διακρίνουμε έναν μηχανισμό στο πίσω μέρος του ZTE Iceberg που θα χρησιμοποιείται για τη σύνδεση διάφορων εξαρτημάτων (σαν τα Moto Mods).

Αν οι πληροφορίες αληθεύουν, το ZTE Iceberg θα κυκλοφορήσει μετά το 2018.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.