XBLOG logo @2x

Το νέο κινητό της BlackBerry ονομάζεται “Αθήνα“

Η BlackBerry, ή πιο συγκεκριμένα η Κινέζικη κατασκευάστρια TCL, ετοιμάζει τον διάδοχο του BlackBerry KEYOne, ενός κινητού που πάει κόντρα στους φουτουριστικούς σχεδιασμούς με bezel-less οθόνες και notch.

Το κινητό θα ονομάζεται BlackBerry KEYtwo ή KEYone 2 και αυτή τη στιγμή έχει τη κωδική ονομασία “Athena.” Οι εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν ένα ανανεωμένο design με μαύρο χρώμα σε κάθε κομμάτι του κινητού. Αν και τα bezels δεν είναι η προτεραιότητα σε αυτό το μοντέλο, η TLC τα μείωσε και επέκτεινε το γυαλί της οθόνης στο πάνω bezel. Επιπλέον, τα κουμπιά του QWERTY πληκτρολογίου φαίνεται να έχουν διαφορετικό φινίρισμα. Τέλος, προστέθηκε και ένα τέταρτο κουμπί στα πλάγια του κινητού και δεν είναι ξεκάθαρο τι κάνει (λογικά ο χρήστης μπορεί να το ρυθμίσει για να ανοίγει εφαρμογές).

Το πίσω μέρος του BlackBerry KEYtwo καλύπτεται από πλαστικό και πάνω-πάνω βρίσκουμε για πρώτη φορά σε BlackBerry μια διπλή κάμερα με δύο-τόνων flash. Από πάνω υπάρχει η υποδοχή ακουστικών, ενώ από κάτω έχει τοποθετηθεί η θύρα USB-C και το ηχείο.

Το BlackBerry KEYOne κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, οπότε ο διάδοχός του μπορεί να ανακοινωθεί σύντομα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.