XBLOG logo @2x

BlackBerry KeyOne: Επίσημο με QWERTY πληκτρολόγιο και Android Nougat

Η BlackBerry ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2017 το νέο smartphone BlackBerry KeyOne (γνωστό και ως Mercury). Θυμίζουμε ότι το κινητό στη πραγματικότητα κατασκευάζεται και πωλείται από την TLC, μια Κινέζικη συνεργάτιδα της BlackBerry. Η BlackBerry απλά θέτει τις προδιαγραφές, προσφέρει το λογισμικό και πουλάει το όνομά της.

Το BlackBerry KeyOne διαθέτει μια 4,5-ιντσών οθόνη με ανάλυση 1620 x 1080 pixels και αναλογία 3:2 και από κάτω της έχει ένα πλήρες φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο είναι ευαίσθητο στην αφή, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν trackpad, και επίσης μπορείτε να θέσετε από μια συντόμευση σε κάθε πλήκτρο – δηλαδή έχετε άμεση πρόσβαση σε 52 συντομεύσεις. Ακόμη, στο space υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

BlackBerry KeyOne (11)

Το BlackBerry KeyOne ενσωματώνει Qualcomm Snapdragon 625 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB RAM, 32 GB χωρητικότητα, 8-megapixels κάμερα με pixels μεγέθους 1.12μm και full HD βίντεο (χωρίς δυνατότητα εστίασης), θύρα USB-C και μπαταρία χωρητικότητας 3,505 mAh η οποία φορτίζει μέχρι τη μέση σε 36 λεπτά. Όσο για τη κύρια κάμερα, εδώ έχουμε πολύ καλά νέα αφού το κινητό έχει την ίδια κάμερα με το Google Pixel που θεωρείται το κορυφαίο camera phone αυτή τη στιγμή στην αγορά. Συγκεκριμένα έχει τον 12MP αισθητήρα Sony IMX378 ο οποίος τραβάει 4K βίντεο στα 30 fps και έχει διάφραγμα f/2.0.

Το κινητό τρέχει το Android 7.1 Nougat (έρχεται με όλες τις εφαρμογές της BlackBerry), έχει διαστάσεις 149.3 x 72.5 x 9.4 χιλιοστά και ζυγίζει 180 γραμμάρια.

Το KeyOne θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τιμή €599 στην Ευρώπη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.