XBLOG logo @2x

Με το Sony Ericsson Xperia Arc σε ραδιοφωνικό στούντιο! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο HD 720p!

Τις ημέρες που είχα στη διάθεσή μου το Sony Ericsson Xperia Arc, το νέο smartphone με Android 2.3 της Sony Ericsson που παρουσιάστηκε στην πρόσφατη CES 2011 στο Λας Βέγκας και θα διατεθεί τον Απρίλιο στην αγορά, βρέθηκα στο στούντιο του ΑΝΤ1 97.2 κατά τη διάρκεια της εκπομπής της φίλης μου Πόπης Δομάζου! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξα εκεί με το Xperia Arc!

Έχω ποστάρει ήδη κι άλλες φωτογραφίες και βίντεο HD 720p που τράβηξα με το Xperia Arc σε εξωτερικούς χώρους, υλικό το οποίο προσέλκυσε αρκετό ενδιαφέρον από τους αναγνώστες του XBLOG αλλά και από γνωστά ξένα blogs που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες αλλά και τα Android smartphones ειδικότερα!

Τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Xperia Arc: Κάμερα 8.1 megapixel, έως 2.46x smart zoom, Aperture f/2.4, Αυτόματη Εστίαση, Ανίχνευση προσώπου, Flash/LED, Geo tagging, Σταθεροποιητής εικόνας, Ανίχνευση χαμόγελου, Exmor R CMOS sensor Touch focus, Φωτισμός Video, Λήψη Video HD 720p.

Τις παρακάτω φωτογραφίες τις έχω τραβήξει μέσα στο στούντιο του ΑΝΤ1 και μία φωτο έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μαρούσι. Η λήψη όλων των φωτογραφιών αλλά και του βίντεο έγινε χωρίς να πειράξω τίποτα στις ρυθμίσεις, όλα στο “αυτόματο” και το υλικό ανέβηκε χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία.

Τις φωτογραφίες τις έχω ανεβάσει και στο Flickr, όπου μπορείτε να τις δείτε στις πραγματικές τους διαστάσεις για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για την κάμερα του κινητού, η οποία προσωπικά μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις! Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube channel μου.

Πόπη Δομάζου, Photo taken with Sony Ericsson Xperia Arc

Πόπη Δομάζου, Φωτο από το Xperia Arc

Πόπη Δομάζου και Γιάννης Καρακατσάνης

Studio ANT1 97.2, Photo taken with Xperia Arc

ANT1 97.2 Studio, Φωτο από το Xperia Arc

Antenna 97.2, Φωτο από το Sony Ericsson Xperia Arc

Ραδιοφωνικό στούντιο ΑΝΤ1, Φωτο από το Xperia Arc

Πόπη Δομάζου με τον σκυλάκο Κανέλο

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.