XBLOG logo @2x

Sony Ericsson Yendo: Φθηνό Full Touch Walkman κινητό

Το πρώτο full touch κινητό της σειράς Walkman της Sony Ericsson είναι το νέο Sony Ericsson Yendo, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα smartphone που να συμπεριλαμβάνει τις λειτουργίες των Walkman κινητών για τους μουσικόφιλους, όπως το TrackID με το οποίο βρίσκετε το όνομα του τραγουδιού με ένα άγγιγμα ή το MediaGo για να μεταφέρετε τη μουσική σας από τον υπολογιστή.

Με το Sony Ericsson Yendo έχετε επίσης άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα σας social networks (Facebook, Twitter), ενώ μπορείτε να ανεβάζετε στο ίντερνετ και τις φωτογραφίες που βγάζετε με το Yendo, αν και η κάμερα δεν είναι για πολλά-πολλά, αλλά για τυπικές-γρήγορες φωτογραφίες (μόλις 2 Megapixel).

Κατά τα άλλα έχουμε ένα κινητό με μικρό μέγεθος που διαθέτει οθόνη αφής 2.6 ιντσών με user interface με 4 γωνίες όπου μπορείτε να έχετε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο για να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αυτές.

Το Yendo διατίθεται στα καταστήματα στα χρώματα μαύρο, μπλε, ροζ, κόκκινο, ασημί και λευκό, με την τιμή του να παίζει στα 130-135 ευρώ στα καταστήματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.