XBLOG logo @2x

Παρουσίαση: Sony Ericsson Xperia Arc (hands on video)

Το νέο Sony Ericsson Xperia Arc παρουσιάστηκε στην έκθεση CES 2011 στο Λας Βέγκας την προηγούμενη εβδομάδα! Το μοναδικό ίσως Xperia Arc που βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έπεσε στα χέρια μου για λίγες μέρες, έπαιξα μαζί του και σας το παρουσιάζω! Να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι το Xperia Arc που δούλεψα και σας παρουσιάζω είναι μοντέλο προ-παραγωγής…

Δεν είναι δηλαδή το τελικό μοντέλο που θα διατεθεί επίσημα στην αγορά τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου, αυτό σημαίνει ότι δεν το κρίνουμε αυστηρά για την ώρα, αν και όσο το δούλεψα δεν παρουσίασε καμία δυσλειτουργία – κόλλημα, το κινητό πήγαινε σφαίρα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αλλά και στα άλλα post που θα κάνω για το Xperia Arc τις επόμενες μέρες.

Το Xperia Arc είναι ένα από τα πιο λεπτά smartphones που έχω πιάσει στα χέρια μου, ειδικά στη μέση ακριβώς που είναι και το λεπτότερο σημείο του έχει πάχος μόλις 8,7 χιλιοστά. Επίσης ο σχεδιασμός του είναι πολύ όμορφος, “αψιδωτός” (Arc σημαίνει αψίδα)!

Το νέο smartphone της Sony Ericsson τρέχει λειτουργικό Android 2.3, ενώ η οθόνη του είναι 4.2 ιντσών capacitive με ανάλυση 854 x 480 pixels με υποστήριξη multi-touch. Διαθέτει επίσης κάμερα 8.1 megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο HD 720p. Η κάμερα διαθέτει αισθητήρα Exmor R της Sony Ericsson με φακό f/2.4 για πολύ καλά φωτογραφικά αποτελέσματα και βίντεο που θα τραβήξετε σε περιβάλλον με χαμηλό/κακό φωτισμό.

Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Xperia Arc μπορείτε να τα δείτε εδώ!

Ακολουθεί το hands on video και μερικές φωτογραφίες, σε επόμενα post θα δούμε φωτογραφίες και HD videos που τράβηξα με το Xperia Arc αυτές τις μέρες, αλλά και βίντεο με games που έπαιξα στο Xperia Arc!

Sony Ericsson Xperia Arc

Sony Ericsson Xperia Arc

Sony Ericsson Xperia Arc

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.