XBLOG logo @2x

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξα με την κάμερα του Sony Ericsson Xperia Arc!

Το νέο Sony Ericsson Xperia Arc παρουσίαστηκε στην έκθεση CES 2011 στο Λας Βέγκας. Το κινητό θα διατεθεί στην αγορά τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου, ωστόσο ένα Xperia Arc προ-παραγωγής έπεσε γρήγορα στα χέρια μου και έπαιξα μερικές μέρες με αυτό. Διαθέτει κάμερα 8.1 Megapixel με λήψη βίντεο HD 720p, οπότε δείτε φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξα με αυτό!

Το νέο αυτό smartphone τρέχει λειτουργικό Android 2.3, διαθέτει επεξεργαστή 1 GHz Qualcomm και οθόνη 4.2 ιντσών, TFT capacitive που υποστηρίζει multi-touch με ανάλυση 854 x 480 pixels. Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Xperia Arc μπορείτε να τα δείτε εδώ, αφού σε αυτό το post θα εστιάσουμε στην κάμερά του και τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Xperia Arc: Κάμερα 8.1 megapixel, έως 2.46x smart zoom, Aperture f/2.4, Αυτόματη Εστίαση, Ανίχνευση προσώπου, Flash/LED, Geo tagging, Σταθεροποιητής εικόνας, Ανίχνευση χαμόγελου, Exmor R CMOS sensor Touch focus, Φωτισμός Video, Λήψη Video HD 720p

Τις λίγες ημέρες που είχα το Xperia Arc στη διάθεσή μου βρέθηκα στο Μαρούσι όπου και τράβηξα μερικές φωτογραφίες και βίντεο HD 720p που μπορείτε να δείτε σε αυτό το post!

Εννοείται ότι και το βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν ανέβει χωρίς καμία επεξεργασία, ενώ κατά τη λήψη των φωτογραφιών και του βίντεο όλες οι ρυθμίσεις ήταν στο αυτόματο.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube, ενώ τις φωτογραφίες τις έχω ανεβάσει και στο Flickr, όπου μπορείτε να τις δείτε στις πραγματικές τους διαστάσεις, αλλά και να δείτε και άλλες φωτογραφίες που τράβηξα με το Xperia Arc και δεν υπάρχουν σε αυτό το post.

Αφού δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, αμέσως μετά δείτε το Xperia Arc hands on video, αν δεν το έχετε ήδη δει!

Photo taken with Xperia Arc

Φωτογραφία τραβηγμένη με το Sony Ericsson Xperia Arc

Φωτο που τράβηξα με το Xperia Arc

Φωτο που τράβηξα με το Sony Ericsson Xperia Arc

Φωτο τραβηγμένη με το Xperia Arc

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.