XBLOG logo @2x

Το Xiaomi Mi A2 θα παρουσιαστεί στις 25 Απριλίου

Το Mi A1 είναι ένα από τα best-seller κινητά της Xiaomi στην Ελλάδα. Ποιος δεν αγαπάει ένα προσιτό κινητό με αναβαθμίσεις απευθείας από τη Google; Τώρα η Xiaomi ετοίμασε τον διάδοχό του και είναι έτοιμη να τον αποκαλύψει.

Xiaomi Mi A2 event invite

Η Κινέζικη κατασκευάστρια έστειλε προσκλήσεις για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 25 Απριλίου στη πατρίδα της για τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου. Το κινητό θα ονομάζεται Xiaomi Mi A2 και θα ενσωματώνει 5.99” οθόνη με αναλογία 18:9, Helio P60 επεξεργαστή της MediaTek, 4 GB RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο, διπλή κάμερα και μπαταρία 2,910 mAh.

Το Xiaomi Mi A2 θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό στο πρόγραμμα Android One της Google, όμως θα υπάρχει και η έκδοση Mi 6X η οποία θα τρέχει Android με το γραφικό περιβάλλον MIUI της εταιρίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει μια μικρή περίπτωση να δούμε εκείνη τη μέρα το gaming smartphone της Xiaomi που θα ανταγωνιστεί το Razer Phone, και όχι το Mi A2, αλλά αυτό λέγεται ότι θα ανήκει στο brand “Blackshark” ενώ στη πρόσκληση φαίνεται το brand “Mi.”

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.