XBLOG logo @2x

Το Razer Phone, το απόλυτο κινητό ψυχαγωγίας, ανακοινώθηκε με κορυφαία χαρακτηριστικά

Η Razer μπήκε και επίσημα στην αγορά των κινητών τηλεφώνων ανακοινώνοντας ένα smartphone που χαρακτηρίζει ως «το απόλυτο στη κινητή ψυχαγωγία,» το Razer Phone. Αν και δεν είναι bezel-less όπως οι υπόλοιπες ναυαρχίδες του 2017, ενσωματώνει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μάλιστα έχει ένα πρωτοπόρο χαρακτηριστικό.

Το πρωτοπόρο χαρακτηριστικό του Razer Phone είναι η οθόνη του. Η οθόνη κατασκευάζεται από τη Sharp με τη τεχνολογία IGZO της Γιαπωνέζικης εταιρίας, έχει ανάλυση 2560 x 1440 pixels, διαγώνιο 5,72 ίντσες, επικάλυψη Gorilla Glass 3 και, το πιο σημαντικό, έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz όπως το iPad Pro 2ης γενιάς που δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια από τους χρήστες και τους κριτές. Αρχικά ακούγαμε φήμες ότι το iPhone X θα είναι το πρώτο smartphone με ρυθμό 120 Hz, όμως αυτό δεν έγινε, οπότε η Razer ήταν η πρώτη που το υλοποίησε.

Κατασκευασμένο με μέταλλο για να διοχετεύεται ομαλά η θερμότητα, το Razer Phone είναι καθαρά σχεδιασμό για ψυχαγωγία και πολύωρο gaming. Με Qualcomm Snapdragon 835 chipset, οκταπύρηνο επεξεργαστή, Adreno 540 μονάδα γραφικών και 8 GB μνήμη RAM τύπου LPDDR4 μπορεί να τρέξει όλα τα παιχνίδια που έχουν βγει για το Android, ενώ με τα δύο εμπρόσθια ηχεία που έχουν πιστοποίηση THX και υποστήριξη της τεχνολογίας Dolby Atmos η παρακολούθηση ταινιών στο κινητό ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο. Ορισμένα από τα παιχνίδια που υποστηρίζει είναι τα εξής:

  • Arena of Valor (Tencent)
  • Final Fantasy XV Pocket Edition (Square Enix)
  • Gear.Club (Eden Games)
  • Lineage 2: Revolution (Netmarble Games Corporation)
  • Old School RuneScape (Jagex Limited)
  • Shadowgun Legends (Madfinger Games)
  • Tekken (BANDAI NAMCO Entertainment Europe)
  • Titanfall: Assault (NEXON Co., Ltd. and Particle City, Inc.)
  • World of Tanks Blitz (Wargaming Group Limited)

Το Razer Phone έχει ενδιαφέρον λογισμικό. Βασίζεται στο Android 7.1 Nougat, έχει σχεδόν stock UI, για launcher υπάρχει η premium έκδοση του Nova Launcher και υπάρχει η εφαρμογή Game Booster που δίνει προτεραιότητα στους πόρους της συσκευής στα παιχνίδια που παίζει ο χρήστης. Η Razer υπόσχεται να αναβαθμίσει το κινητό στο Android Oreo στα μέσα του 2018.

Σε άλλα χαρακτηριστικά του Razer Phone έχουμε 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, διπλή κάμερα (12MP με ευρυγώνιο φακό f/1.72 + 13MP με τηλεφακό f/2.6), 8MP εμπρόσθια κάμερα με διάφραγμα f/2.0, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα USB-C (απουσιάζει το jack 3.5mm), και μπαταρία χωρητικότητας 4,000 mAh με υποστήριξη της τεχνολογίας Quick Charge 4.0+. Το σώμα του έχει διαστάσεις 158.5 x 77.7 x 8 mm και ζυγίζει 197 gr. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι διαθέτει WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, NFC και 4G LTE (4G Super Voice) για συνδεσιμότητα.

Το Razer Phone θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 17 Νοεμβρίου με κόστος €749.99.

Το επίσημο βίντεο:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.