XBLOG logo @2x

Nokia 2: Ένα νέο smartphone των €99 με 4100mAh μπαταρία

Η HMD Global, το σπίτι των Nokia κινητών, ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, το πιο προσιτό smartphone της: το Nokia 2. Το “2” είναι ένα υπερ-προσιτό κινητό των €100 με βασικό σημείο πώλησης τη γιγαντιαία μπαταρία του.

Συγκεκριμένα, το Nokia 2 έρχεται με 5-ιντσών HD (720×1280) οθόνη με Corning Gorilla Glass, Snapdragon 212 chipset με τετραπύρηνο Cortex A7 επεξεργαστή και μπαταρία χωρητικότητας 4,100 mAh που σύμφωνα με την κατασκευάστρια προσφέρει αυτονομία δύο ημερών.

HMD Nokia 2 design

Βασιζόμενο στο Android Nougat, το Nokia 2 ενσωματώνει επίσης 1 GB μνήμη RAM, 8 GB επεκτάσιμο* αποθηκευτικό χώρο, 8 MP κάμερα και 5 MP εμπρόσθια κάμερα.

Σε ότι αφορά το λογισμικό, η HMD υπόσχεται μελλοντική αναβάθμιση στο Oreo. Είναι το πρώτο οικονομικό smartphone που υποστηρίζει τη ψηφιακή βοηθό Google Assistant και θα προσφέρεται δωρεάν απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος στο Google Photos για το ανέβασμα των φωτογραφιών και βίντεο.

Το Nokia 2 θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου, σε Copper Black (χάλκινο-μαύρο), Pewter Black (μαύρο) και Pewter White (λευκό) χρώμα, με κόστος €99.

*Διαθέτει υποδοχή καρτών microSD έως 128 GB.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.