XBLOG logo @2x

Xbox One X: Η Microsoft ανακοίνωσε την δυνατότερη κονσόλα στον κόσμο

Η Microsoft ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του E3 2017 τη νέα της κονσόλα Xbox One X που μέχρι τώρα γνωρίζαμε με τη κωδική ονομασία Project Scorpio. Σύμφωνα με την ίδια, το One X είναι η δυνατότερη παιχνιδοκονσόλα αυτή τη στιμή στον κόσμο.

Το Xbox One X ουσιαστικά αποτελεί τον διάδοχο του Xbox One S και για αυτό διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό. Μέσα του κρύβεται ένας custom AMD επεξεργαστής με οκτώ πυρήνες χρονισμένους στα 2.3GHz και προσφέρει 6 teraflops ισχύος.

Ακόμη, το νέο Xbox διαθέτει 8 GB μνήμη, 12GB GDDR5 μνήμη γραφικών, 1 TB χωρητικότητα και υποδοχή για δίσκους UHD Blu-ray για 4K περιεχόμενο (gaming & ταινίες). Σύμφωνα με τη Microsoft, το Xbox One X επίσης “χρησιμοποιεί προηγμένη υγρή ψύξη και τον φυγοκεντρικό ανεμιστήρα τύπου στροβιλοσυμπιεστή για να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει στη σωστή θερμοκρασία.”

Τέλος, το One X έχει WiFi, Bluetooth και υπέρυθρες (IR) για συνδεσιμότητα και σχεδιαστικά είναι η μικρότερη κονσόλα που έχει δημιουργήσει η εταιρία.

Δείτε το επίσημο βίντεο:

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Xbox One X στις 7 Νοεμβρίου με κόστος $/€499. Μαζί με τη νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσουν 22 αποκλειστικοί τίτλοι στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Crackdown 3, Forza Motorsport 7 και Sea of Thieves.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.