XBLOG logo @2x

Η Sony στην E3 2017: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις για το PlayStation

Η Sony δεν πραγματοποίησε μεγάλες ανακοινώσεις στην έκθεση παιχνιδιών E3 2017, αφού τα περισσότερα βίντεο που έδειξε και τα νέα που μοιράστηκε αφορούσαν παιχνίδια που γνωρίζαμε ήδη ότι υπάρχουν. Παρόλα αυτά, υπήρχαν κάποιες εκπλήξεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις της Sony για το PlayStation 4.

Uncharted: The Lost Legacy

Uncharted The Lost Legacy

Το The Lost Legacy είναι ο πρώτος τίτλος στη σειρά Uncharted στην οποία δεν πρωταγωνιστεί ο Nathan Drake. Αντιθέτως, η κυνηγός θησαυρών Chloe Frazer από το Uncharted 2 και η μισθοφόρος Nadine Ross από το Uncharted 4: A Thief’s End θα είναι οι κεντρικοί ήρωες αυτού του τίτλου. Αυτές οι δύο θα ψάξουν να βρουν τον Χαυλιόδοντα της Ganesh, που είναι προφανώς ένα είδος αρχαίου θησαυρού.

Το Uncharted: The Lost Legacy θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου για το PlayStation 4.

Days Gone

Days Gone

Η Sony έδειξε το gameplay του Days Gone, ενός νέου ανοιχτού-κόσμου παιχνιδιού επιβίωσης με ζόμπι. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει.

Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus

Το Shadow of the Colossus είναι ένα κλασικό παιχνίδι από το PlayStation 2. Είναι τόσο δημοφιλές παιχνίδι που η Sony κυκλοφόρησε μια remastered έκδοσή του το 2011. Τώρα ανακοινώθηκε η HD έκδοσή του που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

God of War

God of War 2018

Το νέο God of War ανακοινώθηκε στη περσινή E3 και ακόμα αναπτύσσεται. Στον νέο τίτλο αντικατέστησαν την Ελληνική μυθολογία με την Νορβηγική και εισάγουν τον γιο του Κράτος, Atreus (Ατρέας), στη σειρά. Στη φετινή E3 η Sony μας έδειξε ένα νέο trailer που αποκαλύπτει νέες σκηνές από το παιχνίδι και τη κυκλοφορία του: στις αρχές του 2018.

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human

Η επόμενη ιστορία του David Cage ονομάζεται Detroit: Become Human και απέκτησε το δικό της trailer. Το κλιπ έδειξε τον Marcus στη προσπάθειά του να οδηγήσει τα ρομπότ σε μια εξέγερση εναντίον των δημιουργών τους – εμάς. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν αποκαλύφθηκε.

Spider-Man

Spider-Man PlayStation 4

Η Sony έκλεισε την παρουσίαση με ένα trailer που αποκαλύπτει το gameplay του νέου open-world παιχνιδιού Spider-Man της Insomniac. Το νέο Spider-Man θα είναι αποκλειστικό του PlayStation 4 και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.