XBLOG logo @2x

Η EA στην E3 2017: Οι 5 μεγαλύτερες ανακοινώσεις

Η EA (Electronic Arts), λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης παιχνιδιών E3 2017, ήταν από τις πρώτες εταιρίες που πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου. Η εταιρία έκανε μερικές ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών και παρουσίασε το gameplay του πολυ-αναμενόμενου Star Wars: Battlefront II.

Παρακάτω ακολουθούν οι πέντε καλύτερες στιγμές στην συνέντευξη της EA.

A Way Out


Η EA ανακοίνωσε τη κυκλοφορία ενός νέου παιχνιδιού από την Hazelight — το στούντιο του Josef Fares που δημιούργησε το Brothers: A Tale of Two Sons — που ονομάζεται A Way Out. Είναι ένα co-op παιχνίδι που παίζεται σε split-screen μαζί με άλλον παίχτη και ο σκοπός του είναι να αποδράσετε από τη φυλακή.

Το A Way Out θα λανσαριστεί στις αρχές του 2018.


Anthem

Το στούντιο Edmonton της BioWare δούλευε εδώ και καιρό σε ένα μυστικό project για να χτυπήσει το Destiny της Activision. Τώρα μάθαμε περί τίνος πρόκειται – ονομάζεται Anthem και αυτό είναι πρώτο trailer του:

Star Wars: Battlefront II

Το νέο παιχνίδι στον κόσμο του George Lucas είναι εδώ και ονομάζεται Star Wars: Battlefront II. Είναι το sequel του Star Wars: Battlefront που κυκλοφόρησε το 2014 και περιλαμβάνει χαρακτήρες απ’ όλες τις ταινίες της Lucasfilm. Από τον Darth Maul στο Star Wars: Episode I – The Phantom Menace μέχρι και την Rey από το The Force Awakens και τη φετινή ταινία The Last Jedi.

Το νέο Star Wars: Battlefront II θα κυκλοφορήσει φέτος στις 17 Νοεμβρίου.


Διαβάστε επίσης: Το FIFA 18 είναι εδώ με πρωταγωνιστή τον C. Rolando


Madden NFL 18

Το Madden NFL 18 θα περιλαμβάνει ένα story mode που ονομάζεται Longshot. Επικεντρώνεται στον Devin Wade, έναν νεαρό παίχτη που επιθυμεί να παίξει στο NFL.

EA – Need for Speed

Ο νέος τίτλος Need for Speed Payback θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC και περιλαμβάνει περισσότερες εκρήξεις από ποτέ και τη δυνατότητα χειρισμού τριών χαρακτήρων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως το GTA V.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.