XBLOG logo @2x

Tα πολυαναμενόμενα video games του 2017

Μεγάλες επιστροφές και τεράστιες υπερπαραγωγές περιμένουν τους gamers το 2017. Ακόμα και η Nintendo θα κυκλοφορήσει φέτος ένα νέο sequel του Zelda το οποίο θα αποτελέσει -μάλλον- τον κορυφαίο τίτλο για το Switch.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 10 πιο συζητημένα παιχνίδια του 2017.

God Of War

Πλατφόρμα: PS4
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη

Ο Kratos επιστρέφει στο παρασκήνιο για να τα βάλει με τους σκανδιναβικούς θεούς. Με σύμμαχο τον γιο του, ο αγαπημένος μας Σπαρτιάτης ημίθεος θα κληθεί να αντιμετωπίσει νέες δυσκολιές, ενώ παράλληλα θέλει να εκπαιδεύσει το παιδί στη μάχη και το κυνήγι.

Mass Effect: Andromeda

Πλατφόρμες: PS4, Xbox One, PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Μαρτίου

Το Mass Effect: Andromeda είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που διαδραματίζεται σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο, με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα έξι αιώνες μετά τα γεγονότα των προηγούμενων τίτλων, στον γαλαξία της Ανδρομέδας. Αν και δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά σχετικά με το gameplay, πολλοί θεωρούν ότι μπορεί να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου παιχνιδιού της χρονιάς.

Red Dead Redemption 2

Πλατφόρμες: PS4, Xbox One
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φθινόπωρο του 2017

Σας έλειψαν τα άλογα και η άγρια δύση; Εμάς σίγουρα, και η Rockstar θα το εκμεταλλευτεί με την κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2. Δυστυχώς το μόνο που γνωρίζουμε για το παιχνίδι είναι ότι θα είναι εντελώς ρεαλιστικό και θα υπάρχει κανονικό multiplayer.

Legend of Zelda: Breath of the Wild

Πλατφόρμες: Nintendo Wii U, Switch
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Άνοιξη του 2017

Το Nintendo Switch δεν είναι η μόνη πολυ-αναμενόμενη κυκλοφορία των Γιαπωνέζων. Μαζί με τη νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει και το Legend of Zelda: Breath of the Wild που για πρώτη φορά υιοθετούνται τα στοιχεία του «ανοιχτού κόσμου» και της… επιβίωσης στη σειρά.

Sea Of Thieves

Πλατφόρμες: Xbox One, PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη

Για όσους δεν ενδιαφέρονται για την Άγρια Δύση, αλλά προτιμούν τους πειρατές θα μπορούν να ζήσουν την ζωή ενός πειρατή στο Sea Of Thieves. Ο τίτλος αυτός ξεχώρισε στην τελευταία E3 και βασίζεται πολύ στο multiplayer, αφού και οι υπόλοιπες πειρατές είναι παίχτες.


Διαβάστε επίσης: Τα κρυφά κόστη του Nintendo Switch που ανεβάζουν την τιμή


South Park: The Fractured But Whole

Πλατφόρμες: PS4, Xbox One, PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Πρώτο τρίμηνο του 2017

Μετά το South Park: The Stick of Truth, που ήταν μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στον κόσμο των video games για το 2014, έρχεται το The Fractured But Whole. Η ιστορία του βασίζεται στο σενάριο του “Captain America: Civil War,” οπότε οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες.

Home Free

Πλατφόρμες: PS4, PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη

Αν τελειώσατε να είστε πειρατής στο Sea Of Thieves ίσως να σας ενδιαφέρει να ζήσετε και την ζωή κάποιοι άλλου. Και συγκεκριμένα ενός… σκύλου! Αυτός ο τίτλος έγινε γνωστός μέσω του Kickstarter το 2015, όταν πήρε χρηματοδότηση από τον κόσμο για να βγει στην αγορά. Το gameplay λέγεται ότι είναι πολύ ενδιαφέρον.

Detroit: Become Human

Πλατφόρμα: PS4
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Τέλη του 2017

Από το στούντιο Quantic Dream που μας έδωσε το “Heavy Rain” αλλά και το “Beyond Two Souls” έρχεται το νέο παιχνίδι Detroit: Become Human όπου πρέπει να λύσετε μυστήρια. Ο τίτλος είναι τύπου neo-noir περιπέτεια δράσης επιστημονικής φαντασίας στο οποίο ο παίχτης παίρνει τον έλεγχο διαφόρων χαρακτήρων για να διαλευκάνει εγκλήματα στο Detroit του μέλλοντος. Είναι ένα ακόμα πολυαναμενόμενο παιχνίδι που υπήρξε υποψήφιο για το Βραβείο Κριτικών Video Games στην κατηγορία “Καλύτερο Πρωτότυπο Video Game” στην έκθεση Ε3 2016.

For Honor

Πλατφόρμες: PS4, Xbox One, PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Φεβρουαρίου

Με εντυπωσιακά γραφικά και μελετημένο σύστημα μάχης, το For Honor αποτελεί έναν “must” τίτλο άμα σας αρέσουν τα παιχνίδια μάχης. Ο παίχτης μπορεί να διαλέξει άμα θέλει να είναι ιππότης, σαμουράι ή viking – κάθε επιλογή διαθέτει τέσσερις διαφορετικές κλάσεις.

Horizon: Zero Dawn

Πλατφόρμες: PS4
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28 Φεβρουαρίου

Το Horizon: Zero Dawn κέρδισε το βραβείο για το Καλύτερο Πρωτότυπο Video Game στην Ε3 του 2017 και θα πρέπει να προσφέρεται δωρεάν μαζί με κάθε PS4 Pro, αφού υποστηρίζει ανάλυση 4K. Στο παιχνίδι ο πρωταγωνιστής πρέπει να κυνηγάει ρομποτικούς δεινόσαυρους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.