XBLOG logo @2x

Φυλλάδιο για το Galaxy Note8 αποκάλυψε όλα τα χαρακτηριστικά του

Η Samsung σε μία εβδομάδα θα αποκαλύψει το πολυ-αναμενόμενο phablet Galaxy Note8, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν έχει μείνει κρυφό κανένα χαρακτηριστικό του κινητού για να μας εντυπωσιάσει με την ανακοίνωσή του. Τόσο καιρό ακούγαμε πληροφορίες για το Note8 από διάφορους “leakers” και τώρα έχουμε επίσημη επιβεβαίωση όλων όσων είχαμε ακούσει από ένα διαφημιστικό φυλλάδιο της Samsung.

Το πρώτο χαρακτηριστικό του Galaxy Note8 που διαφημίζεται στο φυλλάδιο δεν είναι άλλο από την γραφίδα. Η Samsung αναφέρει ότι το νέο «ευφυές» S Pen είναι η πιο φυσική γραφίδα της Samsung που καταλαβαίνει την πίεση που ασκεί ο χρήστης και του επιτρέπει να στείλει τις σημειώσεις σαν GIF. Επιπλέον, υπάρχει το Screen-off Memo για να κρατάει σημειώσεις ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που εμφανίζεται στο φυλλάδιο είναι η κάμερα. Η κάμερά του είναι το ίδιο σημαντική με την γραφίδα επειδή το Galaxy Note8 είναι το πρώτο κινητό της Samsung με διπλή κάμερα. Η Samsung δεν γράφει πόσα megapixels είναι, αλλά αναφέρει ότι μπορεί να γίνει 2x οπτικό ζουμ, έχουν διάφραγμα f/1.7, Dual Pixel Sensor και πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση.

Στο φυλλάδιο επιβεβαιώνεται επίσης ότι διαθέτει 6.3-ιντσών Super AMOLED οθόνη τύπου Infinity Display (bezel-less), “ασφαλής” σκάνερ ίριδας, ταχεία φόρτιση και αντοχή σε σκόνη και νερό (IP68). Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από μαύρο, θα βγει και σε χρυσό χρώμα μαζί με χρυσή γραφίδα.

Το Samsung Galaxy Note8 θα ανακοινωθεί στις 23 Αυγούστου. Μπορείτε να δείτε τις πρώτες ζωντανές φωτογραφίες του εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.