XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Note8: Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες ζωντανές φωτογραφίες

Πριν από μία εβδομάδα, ο Evan Blass αποκάλυψε την πρώτη render εικόνα του Samsung Galaxy Note8, και σήμερα, το MyEverydayTech.com διέρρευσε τις πρώτες ζωντανές φωτογραφίες του πολυ-αναμενόμενου κινητού. Απ’ ότι φαίνεται οι “leakers” έχουν πάρει φωτιά, αφού πριν από λίγα λεπτά είδαμε την πρώτη -υποτιθέμενη- ζωντανή φωτογραφία του iPhone 8 και χθες μερικές φωτογραφίες του iPhone 7s Plus.

Οι φωτογραφίες του Samsung Galaxy Note8 επιβεβαιώνουν όσα ξέραμε για τον σχεδιασμό του φετινού Note. Μπροστά έχει Infinity Display με ελάχιστα περιθώρια στις άκρες της, από πίσω έχει διπλή κάμερα, και δίπλα στη κάμερα έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας αποτυπωμάτων – όσοι απογοητευτήκατε που δεν έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη θα πρέπει να περιμένετε το Galaxy Note9.

Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης τη γραφίδα S-Pen η οποία είναι παρόμοια με του Galaxy Note7.

Θυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy Note8 θα έχει 6.3-ιντσών Super AMOLED οθόνη (ανάλυση 1440 x 2960 pixels, αναλογία 18.5:9), Exynos 8895/Snapdragon 835 chipset αναλόγως την αγορά, 6 GB RAM, 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 12+12 MP κάμερα, 8 MP εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία χωρητικότητας 3,300 mAh. Το σώμα του έχει διαστάσεις 162.5×74.6×8.5 mm και θα βγαίνει σε τρία χρώματα (Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey και Deep Sea Blue). Για όλα αυτά η Samsung θα ζητάει ~1,000€.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.