XBLOG logo @2x

iPhone 7s Plus: “Dummy” μοντέλο μας δείχνει το νέο design του κινητού

Όλο το καλοκαίρι ακούμε φήμες για το iPhone 8, όμως τι γίνεται με το iPhone 7s Plus; Το iPhone 7s δεν θα είναι τόσο συναρπαστικό όσο το επετειακό μοντέλο αλλά και αυτό φέρνει νέα πράγματα που θα ενδιαφέρουν τους fans της Apple. Άλλωστε όσοι δεν μπορούν να ξοδέψουν €1,000 για το επετειακό, θα στραφούν στο κανονικό μοντέλο.

Μέχρι σήμερα είχαμε απλά ακούσει ότι το iPhone 7s Plus θα διαθέτει γυαλί στη πλάτη του. Τώρα ήρθαν στην επιφάνεια κάποιες φωτογραφίες ενός “dummy” μοντέλου (μη λειτουργικό) το οποίο μας δείχνει πώς θα είναι το design. Απ’ ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες, υπάρχει κανονικά μέταλλο στη πλάτη του και από πάνω έχει προστεθεί το γυαλί, όπως στο LG G6. Αυτό επέτρεψε στην Apple να αφαιρέσει τις πλαστικές γραμμές για την κεραία και να ενσωματώσει τεχνολογία επαγωγικής/ασύρματης φόρτισης. Ακόμη, βλέπουμε ότι το μέταλλο στα πλάγια και τριγύρω από τη κάμερα είναι γυαλιστερό.

Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα iPhone 7s, iPhone 7s Plus και iPhone 8 κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο. Τα δύο πρώτα λογικά θα κυκλοφορήσουν άμεσα, όμως το 8 θα βγει στην αγορά -σε περιορισμένη ποσότητα- από τα τέλη του Οκτωβρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.