Το Samsung Galaxy Note 8 διέρρευσε λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί

Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει το επόμενο μέλος της οικογένειας Galaxy Note στις 23 Αυγούστου, αλλά μια καθαρή εικόνα του μόλις διέρρευσε από τον Evan Blass (@evleaks) στο Twitter.

Η εικόνα δείχνει το Samsung Galaxy Note 8 σε μαύρο (Midnight Black) χρώμα. Απ’ ότι μπορούμε να συμπεράνουμε, το Galaxy Note 8 θα είναι σχεδιαστικά παρόμοιο με το Galaxy S8+ και έρχεται με την ίδια Infinity Display οθόνη η οποία έχει ελάχιστα περιθώρια στις άκρες της.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, το Galaxy Note 8 θα ενσωματώνει Snapdragon 835 chipset στις ΗΠΑ και Exynos 8895 chip στις υπόλοιπες αγορές, 4 GB RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο και πιθανότητα μια μπαταρία που δεν ανατινάζεται. Στο πίσω μέρος θα βρίσκεται ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων μαζί με τη διπλή κάμερα η οποία θα κάνει 3x oπτικό ζουμ.

Η Samsung υπόσχεται ότι φέτος θα λανσάρει ένα πολύ καινοτόμο Note. Μετά το φιάσκο του προηγούμενου Galaxy Note 7 θα πρέπει να κάνει εξαιρετική δουλειά και να παραδώσει ένα προϊόν χωρίς ελαττώματα που πολλοί θα λατρέψουν. Το Note 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με κόστος €1,000 για να ανταγωνιστεί το iPhone 8.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.