XBLOG logo @2x

Το Samsung Galaxy Note 8 διέρρευσε λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί

Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει το επόμενο μέλος της οικογένειας Galaxy Note στις 23 Αυγούστου, αλλά μια καθαρή εικόνα του μόλις διέρρευσε από τον Evan Blass (@evleaks) στο Twitter.

Η εικόνα δείχνει το Samsung Galaxy Note 8 σε μαύρο (Midnight Black) χρώμα. Απ’ ότι μπορούμε να συμπεράνουμε, το Galaxy Note 8 θα είναι σχεδιαστικά παρόμοιο με το Galaxy S8+ και έρχεται με την ίδια Infinity Display οθόνη η οποία έχει ελάχιστα περιθώρια στις άκρες της.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, το Galaxy Note 8 θα ενσωματώνει Snapdragon 835 chipset στις ΗΠΑ και Exynos 8895 chip στις υπόλοιπες αγορές, 4 GB RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο και πιθανότητα μια μπαταρία που δεν ανατινάζεται. Στο πίσω μέρος θα βρίσκεται ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων μαζί με τη διπλή κάμερα η οποία θα κάνει 3x oπτικό ζουμ.

Η Samsung υπόσχεται ότι φέτος θα λανσάρει ένα πολύ καινοτόμο Note. Μετά το φιάσκο του προηγούμενου Galaxy Note 7 θα πρέπει να κάνει εξαιρετική δουλειά και να παραδώσει ένα προϊόν χωρίς ελαττώματα που πολλοί θα λατρέψουν. Το Note 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με κόστος €1,000 για να ανταγωνιστεί το iPhone 8.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.