XBLOG logo @2x

Το Samsung Galaxy Note8 έρχεται τον Σεπτέμβριο με κόστος €1,000

Η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Note8 μέσα στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε ο γνωστός leaker Evan Blass (@evleaks) στο VentureBeat. Οι πληροφορίες έρχονται από ένα άτομο που έχει ενημερωθεί για τα σχέδια της Samsung.

Αν αυτές οι πληροφορίες αληθεύουν, το Samsung Galaxy Note8 πρόκειται να ανακοινωθεί την ίδια περίοδο (ίσως λίγες μέρες μετά) με τον μεγάλο ανταγωνιστή του – το iPhone 8 της Apple. Η τιμή του θα ανταγωνίζεται το iPhone 8, αφού θα κοστίζει €999. Αυτό θα είναι το ακριβότερο phablet στη σειρά Note. Η τιμή μπορεί να ακούγεται πολύ υψηλή, όμως αν αναλογιστούμε ότι το Galaxy S8 κοστίζει €798 και το S8+ €899, είναι αναμενόμενη.

Samsung Galaxy Note8 logo
Διέρρευσε και το λογότυπο.

Ο Blass επιβεβαίωσε ότι το Galaxy Note8 θα ενσωματώνει Infinity Display οθόνη 6,3-ιντσών με αναλογία εικόνας 18.5:9 και υποστήριξη γραφίδας S Pen, chipset Qualcomm Snapdragon 835 ή Exynos 8895 (αναλόγως την αγορά), 6 GB μνήμη RAM, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων δεξιά από το flash και τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, μπαταρία 3,300 mAh και υποστήριξη της βάσης Samsung DeX για να το χρησιμοποιείτε σαν υπολογιστή.

Όσο για την κάμερα, θα έχει δύο αισθητήρες 12-megapixels σε οριζόντια διάταξη αριστερά από το flash, και κάθε αισθητήρας θα διαθέτει ξεχωριστό οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.). Τέλος, στο λογισμικό η Samsung θα βελτιώσει σημαντικά την χρηστικότητα της λειτουργίας split-screen multitasking, θα προσθέσει περισσότερες λειτουργίες στη γραφίδα S Pen και θα προσθέσει τη δυνατότητα καρφιτσώματος σημειώσεων με το χέρι του χρήστη στην Always-on οθόνη.


Διαβάστε επίσης: Ούτε το Samsung Galaxy Note 8 θα διαθέτει αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.