XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Note 8: Βίντεο δείχνει την οθόνη Infinity Display

Alleged Samsung Galaxy Note 8 front panel and screen protector leak
Η υποτιθέμενη οθόνη του Note 8.

Οι διαρροές για το επερχόμενο phablet Galaxy Note 8 της Samsung συνεχίζονται, και τώρα βλέπουμε σε ένα σύντομο βίντεο την “Infinity Display” οθόνη του. Δυστυχώς, όμως, δεν γνωρίζουμε πολλά για τον leaker, οπότε υπάρχει περίπτωση το βίντεο να είναι ψεύτικο. Η διαρροή έγινε μέσω του Κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo και διαδόθηκε από το αξιόπιστο blog Phandroid.

Από το βίντεο βλέπουμε ότι η οθόνη του Galaxy Note 8 είναι παρόμοια με του Galaxy S8+. Η διαφορά θα εντοπίζεται στις ίντσες, αφού το Note θα έχει ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη (στις 6.3-6.4 ίντσες) από το Galaxy S8+ (6.2-ίντσες).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμα και αν το βίντεο είναι αληθινό, ίσως να βλέπουμε τον σχεδιασμό ενός πρωτότυπου Note που η Samsung έχει τροποποιήσει ή έχει απορρίψει. Η Κορεάτικη κατασκευάστρια συνήθως δοκιμάζει πολλαπλές εκδόσεις των συσκευών της πριν διαλέξει τον τελικό σχεδιασμό τους.

Τέλος, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η παρακάτω εικόνα είναι μια επίσημη εικόνα τύπου του Samsung Galaxy Note 8. Για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζουμε ότι η πηγή δεν θεωρείται αξιόπιστη, οπότε μην παίρνετε αυτή τη διαρροή τοις μετρητοίς.

Alleged Samsung Galaxy Note 8 press render

Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.