XBLOG logo @2x

Είναι επίσημο: Το Samsung Galaxy Note8 έρχεται στις 23 Αυγούστου

Η Samsung αποκάλυψε στο Twitter ότι το πολυ-αναμενόμενο Samsung Galaxy Note8 θα ανακοινωθεί σε σχεδόν ένα μήνα από σήμερα. Το Galaxy Note8 είναι το phablet της Samsung που περιμένουν εδώ και πάρα πολύ καιρό οι Έλληνες οπαδοί της σειράς Note, αφού το περσινό Note7 αποδείχτηκε αποτυχία και το προπέρσινο Note5 δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το τελευταίο Note που ήρθε στην Ελλάδα ήταν το Note 4 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014.

Σύμφωνα με υπεύθυνο της Samsung, το επόμενο Galaxy Note8 θα είναι το ασφαλέστερο και πιο καινοτόμο κινητό της εταιρίας. Οι φήμες ισχυρίζονται ότι διαθέτει 6,4-ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 4K (3840 x 2160) με υποστήριξη γραφίδας, Snapdragon 835/836 ή Exynos 9810 chipset, 6 GB RAM, 256 GB αποθηκευτικό χώρο και διπλή κάμερα (13MP + 13MP).

Το νέο Note θα διαθέτει επίσης ένα ξεχωριστό κουμπί για την ενεργοποίηση της ψηφιακής βοηθού Bixby και κάτι που δεν συναντάμε σε γνωστές ναυαρχίδες στις μέρες μας: υποδοχή για ακουστικά 3.5mm. Σχεδιαστικά θα είναι παρόμοιο με το Galaxy S8, δηλαδή με -σχεδόν- bezel-less design, ψηφιακά κουμπιά και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στη πλάτη.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της Samsung, η αξιόπιστη σελίδα BGR δημοσίευσε και μερικές εικόνες του Samsung Galaxy Note8, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.