XBLOG logo @2x

Η Samsung ανακαλεί ορισμένα Galaxy Note 4 εξαιτίας της μπαταρίας τους

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από το λανσάρισμα του Galaxy Note7 και ο εφιάλτης της Samsung δεν λέει να τελειώσει. Αυτή τη φορά η Samsung εντόπισε πρόβλημα στις μπαταρίες των Galaxy Note 4 και ανακοίνωσε την ανάκλιση ορισμένων μοντέλων για προληπτικούς λόγους.

Αυτή η ανάκληση είναι διαφορετική από το περσινό φιάσκο του Galaxy Note7. Σε αντίθεση με το Note7 που κάθε μοντέλο ήταν προβληματικό εξαιτίας σχεδιαστικού λάθους, αυτό το πρόβλημα είναι περιορισμένο και δεν ευθύνεται η Samsung.

Τα Galaxy Note 4 που ανακαλεί τώρα η Samsung είναι ανακατασκευασμένα μοντέλα μέσω του προγράμματος ασφάλισης της AT&T και διανεμηθήκαν από την FedEx Supply Chain. Σε μερικά από αυτά τα μοντέλα εγκαταστάθηκαν “πλαστές” μπαταρίες με ανωμαλίες που μπορούν να προκαλέσουν υπερθέρμανση.

Ευτυχώς, το Galaxy Note 4 έχει αφαιρούμενη μπαταρία, οπότε δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Η FedEx στέλνει νέες μπαταρίες στους κατόχους Galaxy Note 4 κινητών, καθώς και κουτιά για όσους θέλουν να επιστρέψουν το κινητό.

Παρότι το Note 4 είναι ένα παλιό κινητό τριών χρονών, τα επηρεασμένα κομμάτια πουλιόντουσαν από το Δεκέμβριο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2017. Υπολογίζεται ότι έχουν επηρεαστεί 10,000 μπαταρίες, αλλά ευτυχώς δεν έχει καταγραφεί κανένα κακό μαντάτο.


Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S8 Active: Επίσημο με ανθεκτικό σώμα και 4000mAh μπαταρία


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.