XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S8 Active: Επίσημο με ανθεκτικό σώμα και 4000mAh μπαταρία

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την ανθεκτική έκδοση του Galaxy S8 που ονομάζει Samsung Galaxy S8 Active. Το κινητό ανήκει στην οικογένεια Active, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ασυνήθιστο σχεδιασμό με προστατευτικά στις γωνίες του, ανθεκτικό σώμα με μεταλλικό πλαίσιο, ανάγλυφη πλάτη για καλύτερο κράτημα, και με το πάτημα του κουμπιού Bixby εμφανίζεται ένα μενού για άμεση πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως το χρονόμετρο, το βαρόμετρο, η πυξίδα και ο φακός.

Στα χαρτιά, το Samsung Galaxy S8 Active είναι παρόμοιο με το απλό Galaxy S8. Η μεγαλύτερη διαφορά εντοπίζεται στην οθόνη, που πλέον είναι μία επίπεδη 5.8-ιντσών Quad HD Super AMOLED οθόνη, και στην μπαταρία η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη στα 4,000 mAh.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Galaxy S8 Active παραμένουν τα ίδια με του Galaxy S8. Δηλαδή έχει Snapdragon 835 chipset, 4 GB RAM, 64 GB χωρητικότητα, 12 MP Dual Pixel κάμερα (f/1.7, 26mm), 8 MP (f/1.7) εμπρόσθια κάμερα, θύρα USB-C και Bluetooth 5.

Το Samsung Galaxy S8 Active θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου στον πάροχο AT&T, σε δύο χρώματα (Meteor Gray και Titanium Gold), με κόστος συμβολαίου $28.34/μήνα για 30 μήνες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.