XBLOG logo @2x

Το LG V35 ThinQ έρχεται με 6” οθόνη (χωρίς notch) και λειτουργίες AI

Η LG αποκάλυψε το LG V30S ThinQ στα τέλη του Φεβρουαρίου, όμως αυτό δεν εμποδίζει την εταιρία από την ανάπτυξη του διαδόχου του. Σύμφωνα με το αξιόπιστο blog Android Headlines, η LG σκοπεύει να λανσάρει το LG V35 ThinQ που θα διαθέτει αναβαθμισμένο hardware και νέες λειτουργίες που βασίζονται στη τεχνητή νοημοσύνη.

Το LG V35 ThinQ λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη 6-ιντσών με ανάλυση 2880×1440 pixels και OLED panel αντί για POLED όπως στο αρχικό V30. Επιπρόσθετα, σε αντίθεση με το επερχόμενο LG G7 ThinQ, η οθόνη δεν θα έχει εγκοπή-notch στο πάνω μέρος της και θα καταλαμβάνει το 80% του μπροστινού μέρους του κινητού.


Διαβάστε επίσης: Η LG δημιουργεί το τμήμα Software Upgrade για να αναβαθμίζει πιο γρήγορα τα Android κινητά της


Στο πίσω μέρος του LG V35 θα ενσωματωθεί μια διπλή κάμερα η οποία θα αποτελείται από έναν αισθητήρα 16-megapixel με διάφραγμα f/1.6 και έναν δεύτερο αισθητήρα 16-megapixel με ευρυγώνιο φακό. Στην εφαρμογή της κάμερας θα προστεθεί η λειτουργία Super Bright Mode που θα βελτιώνει τη ποιότητα της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ θα υπάρχει και το χαρακτηριστικό AI Cam (παρόμοιο με το Google Lens) που θα εντοπίζει αντικείμενα στην εικόνα — τα δύο αυτά χαρακτηριστικά θα βρίσκονται και στο LG G7.

Η LG είναι από τις λίγες εταιρίες που δίνει έμφαση στον ήχο. Για αυτό το λόγο το κινητό θα έχει 32-bit Hi-Fi Quad DAC, όπως το πρώτο V30, το οποίο θα προσφέρει ανώτερο ήχο. Στις ρυθμίσεις, οι χρήστες θα μπορούν να προσαρμόσουν τον ήχο στα μέτρα τους ή να βάλουν ψηφιακά φίλτρα. Επιπρόσθετα, τόσο το V35 όσο και το G7 ThinQ, θα αναγνωρίζουν τη φωνή του χρήστη από μακριά (έως και 5.2m) έτσι ώστε να λειτουργούν καλύτερα οι ψηφιακές βοηθοί.

Το LG V35 ThinQ θα βγει σε μαύρο και γκρι χρώμα, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί. Το G7 ThinQ θα παρουσιαστεί πάντως στις 2 Μαΐου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.