XBLOG logo @2x

LG V30S ThinQ: Το V30 μόλις έγινε εξυπνότερο (και παλιότερο)

Η LG παρευρέθηκε στην έκθεση MWC 2018, παρότι εφάρμοσε μια νέα στρατηγική για τη κινητή τηλεφωνία, όπου παρουσίασε ένα νέο smartphone: το LG V30S ThinQ. Το V30S ThinQ είναι η έξυπνη παραλλαγή του κλασικού V30 η οποία ενσωματώνει τη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης ThinQ που ανέπτυξε η εταιρία.

Όσοι αγοράσατε το πρώτο LG V30 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά σας. Το LG V30S ThinQ είναι πανομοιότυπο με το απλό μοντέλο, με μοναδική εξαίρεση τη μνήμη RAM που ανέβηκε στα 6 GB και τον αποθηκευτικό χώρο που αναβαθμίστηκε στα 128/256 GB.

Όσον αφορά το κομμάτι της τεχνητής νοημοσύνης που εφαρμόστηκε στο κινητό, αυτό το δουλεύει στο παρασκήνιο και είναι εκεί για να βοηθήσει τον χρήστη σε καθημερινές ενέργειες. Με το ThinQ έχουν προστεθεί τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • AI CAM. Όπως και το Huawei Mate 10, το LG V30S ThinQ μπορεί να αναγνωρίζει τι θέλετε να φωτογραφίσετε και προσαρμόζει αναλόγως τις ρυθμίσεις της κάμερας. Το κινητό υποστηρίζει οκτώ scene modes (π.χ. κατοικίδια, φαγητό, ηλιοβασίλεμα, λουλούδια, κτίρια και τοπία) και κάνει όλους τους υπολογισμούς τοπικά (όχι σε servers).
  • QLens. Με αυτό μπορείτε να σκανάρετε ένα QR κώδικα για να βρείτε τί πληροφορίες “κρύβει” ή να ψάξετε ένα αντικείμενο στο Pinterest ή στο Amazon για αγορά.
  • Bright Mode. Άλλο ένα χαρακτηριστικό για τη κάμερα – αυτό συνδυάζει τέσσερα pixels σε ένα για να τραβάει περισσότερο φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και να βγαίνουν πιο φωτεινές οι φωτογραφίες στο σκοτάδι. Δυστυχώς η εικόνα “χαλάει” άμα το ενεργοποιήσετε.
  • Voice AI. Αυτό ενσωματώνει περισσότερες φωνητικές εντολές στο Google Assistant.

Το LG V30S ThinQ θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου σε δύο νέα χρώματα (Moroccan Blue και Platinum Gray).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.