XBLOG logo @2x

Το τελευταίο smartphone της Energizer έχει 16,000 mAh μπαταρία

Κινητά με τεράστιες μπαταρίες έχουμε δει στο παρελθόν, όμως η Energizer τώρα ανέβασε ψηλά τον πήχη με το νέο Energizer Power Max P16K Pro που παρουσίασε φέτος στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης.

Το νέο κινητό της Energizer (ναι, η γνωστή εταιρία που βγάζει μπαταρίες έχει και μερικά κινητά) έρχεται με μια γιγαντιαία μπαταρία χωρητικότητας 16,000 mAh η οποία είναι ικανή να παρέχει ρεύμα στο κινητό για ολόκληρες μέρες με κανονική χρήση. Μάλιστα η εταιρία ισχυρίζεται ότι φορτίζει μέσα σε μόλις 90 λεπτά χάρις τη τεχνολογία USB Power Delivery.

Το κινητό-powerbank ανήκει στη μεσαία κατηγορία των smartphones και έρχεται με 5.99″ IPS οθόνη ανάλυσης 1080 x 2160 pixels, MediaTek Helio P25 chipset (είναι λίγο πιο αδύναμο από το Snapdragon 820), 6 GB μνήμη RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο.

Συνολικά έχει τέσσερις κάμερες: δύο μπροστά και δύο πίσω. Οι κύριες κάμερες στο πίσω μέρος έχουν ανάλυση 13MP και 16MP με τεχνολογία PDAF, καθώς και διπλό δύο-τόνων LED flash. Οι εμπρόσθιες κάμερες έχουν ανάλυση 5MP και 13MP.

Το κινητό βασίζεται στο Android Oreo και διαθέτει θύρα microUSB, jack ακουστικών και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Για τέλος αφήσαμε τα δύο μειονεκτήματά του: α) το κινητό έχει πάχος 15mm και ζυγίζει 350gr, και β) δεν μπορεί να δουλέψει σαν powerbank, δηλαδή να φορτίσει άλλες συσκευές, μια λειτουργία που διαθέτουν άλλα κινητά με γιγαντιαίες μπαταρίες.

Το Energizer Power Max P16K Pro θα κυκλοφορήσει το Μάιο στην Ινδία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.