Το LG G7 ThinQ θα ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Μαΐου

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε πως η επίσημη παρουσίαση του premium smartphone LG G7 ThinQ θα γίνει σε δύο εκδηλώσεις, στις 2 Μαΐου (EDT), στο Metropolitan West, στη Νέα Υόρκη και στις 3 Μαΐου (KST), στο I’PARK Mall, στη Σεούλ αντίστοιχα. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι το πρώτο smartphone της σειράς G που υιοθετεί το brand ThinQ, το οποίο δημιουργήθηκε για να ξεχωρίζουν όλες οι οικιακές συσκευές, τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) για να προσφέρουν πρακτικά οφέλη για τους καταναλωτές.

LG G7 ThinQ Logo
Το επίσημο λογότυπο του κινητού.

Το LG G7 ThinQ αποτελεί την εξέλιξη της βάσης που δημιουργήθηκε με το LG V30S ThinQ, το πρώτο LG smartphone που ενσωμάτωσε την Τεχνητή Νοημοσύνη ως μέρος των βασικών του χαρακτηριστικών. Το LG V30S ThinQ διαθέτει λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης που ενισχύουν τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της φωνητικής αναγνώρισης και του Vision AI για τη βελτίωση της ευκολίας χρήσης της κάμερας. Το LG G7 ThinQ θα προσφέρει βελτιωμένη διασύνδεση με LG συσκευές όπως οικιακές συσκευές, τηλεοράσεις και πολλές άλλες.

«Τώρα είναι η στιγμή που οι κατασκευαστές πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που χρειάζονται και θέλουν οι καταναλωτές για τα smartphones τους.» δήλωσε ο Hwang Jeong-hwan, Πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Με το LG G7 ThinQ, η LG συνεχίζει να εκπληρώνει την υπόσχεσή της πως θα ενισχύει και θα βελτιώνει βασικές τεχνολογίες που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, ενσωματώνοντας τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης που είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστικά, είναι μέρος της εμπειρίας των χρηστών.»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.