XBLOG logo @2x

Η LG δημιουργεί το τμήμα Software Upgrade για να αναβαθμίζει πιο γρήγορα τα Android κινητά της

Η LG δεν φημιζόταν ποτέ για τις γρήγορες αναβαθμίσεις στα κινητά της και τρανό παράδειγμα είναι το περσινό LG G6 που ακόμα δεν έχει αναβαθμιστεί στο Android Oreo. Έχοντας αναθέσει έναν νέο διευθυντή στο τμήμα των κινητών, η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία του τμήματος Software Upgrade Center (Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού) που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης της LG στο Magok-dong, στη Δυτική Σεούλ.

Στόχος του Software Upgrade Center είναι η δημιουργία αναβαθμίσεων για τα Android smartphones της LG πιο γρήγορα από ποτέ. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG, Jo Seong-jin, δήλωσε:

«Η ευθυγράμμιση της υποστήριξης των πελατών με τις ανάγκες τους αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της LG. Οι γρήγορες και τακτικές αναβαθμίσεις θα επιδείξουν στους πελάτες μας ότι τα LG smartphones έχουν μακρά και αξιόπιστη διάρκεια ζωής.»

Το πρώτο πράγμα στις υποχρεώσεις του Software Upgrade Center είναι η κυκλοφορία του Android Oreo για το G6. Μάλιστα θέλουν να λανσάρουν το update μέσα στον Απρίλιο για τους χρήστες στη Κορέα και στη συνέχεια σε άλλες βασικές αγορές της εταιρείας.

Η Κορεάτικη κατασκευάστρια μέσα σε λίγες εβδομάδες θα βγάλει στην αγορά την επόμενη ναυαρχίδα της, το G7 ThinQ, και με αυτή τη κίνηση θέλει μάλλον να μας αποδείξει ότι μπορεί να “χτυπήσει” τις Apple, Samsung και Huawei.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.