XBLOG logo @2x

Evan Blass (@evleaks): Αυτό είναι το LG G7

Το LG G7 αποτελούσε ένα μυστήριο, αφού μέχρι τώρα δεν είχε διαρρεύσει τίποτα και υπήρχαν αναφορές ότι ο επικεφαλής της LG το ακύρωσε επειδή δεν είχε κάτι μοναδικό. Παρόλα αυτά, το G7 φαίνεται ότι είναι έτοιμο και οι εκπρόσωποι της LG το παρουσίασαν σε μερικούς συνεργάτες τους στην έκθεση MWC 2018. Ένας από αυτούς πήρε το θάρρος, το φωτογράφησε και ο διάσημος leaker Evan Blass (@evleaks) επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες όντως δείχνουν τη πραγματική ναυαρχίδα.

Το κινητό στη φωτογραφία θυμίζει το περσινό LG G6, τουλάχιστον από μπροστά, και διαθέτει το notch που για κάποιο λόγο πολλές εταιρίες αντιγράφουν – από το Asus ZenFone 5 μέχρι το OnePlus 6. Το LG G7 λέγεται ότι διαθέτει 6.0” OLED οθόνη ανάλυσης 3120 x 1440 (19.5:9, 900ppi), Snapdragon 845, 4/6 GB RAM, 64 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, διπλή 16 MP κάμερα με τις έξυπνες λειτουργίες του LG V30S ThinQ, 8 MP εμπρόσθια κάμερα με ευρυγώνιο φακό και μπαταρία 3,000 mAh. Ακόμη θα έχει τεχνολογία ήχου Boom Box και ενσωματωμένο DTS-X, καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με τον Blass, στο ίδιο κρυφό meeting παρουσιάστηκε το LG Q7, το LG V35 και ένα νέο smartwatch. Ο Blass αναφέρει ακόμη ότι οι εκπρόσωποι της LG νευρίασαν με το άτομο που διέρρευσε τις φωτογραφίες (έπειτα τις διέγραψε) και ότι οι υπάλληλοι της εταιρίας παραπονιούνται επειδή το G7 μοιάζει με το iPhone X.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.