XBLOG logo @2x

Υποτιθέμενη φωτογραφία δείχνει το OnePlus 6 με… notch

Από τη μέρα που η Apple ανακοίνωσε το iPhone X οι Κινέζοι δεν σταματούν να αντιγράφουν το αμφιλεγόμενο design του πανάκριβου αυτού smartphone, και απ’ ότι φαίνεται η OnePlus δεν αποτελεί εξαίρεση.

Σύμφωνα με τη Κινέζικη “μπλογκόσφαιρα”, το κινητό στη παραπάνω φωτογραφία είναι το επερχόμενο OnePlus 6. Συγκεκριμένα είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο, επομένως μπορεί να υπάρχουν και άλλα σχέδια χωρίς notch. Δυστυχώς για όσους μισούν το notch, η OnePlus μας συνηθίζει να αντιγράφει το design των iPhone και για αυτό δεν θα μας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν όντως το αντιγράψουν ξανά. Επιπλέον, λάδι στη φωτιά ρίχνει το γεγονός ότι τα κινητά της OnePlus βασίζονται στα σχέδια κινητών της Oppo, της μητρικής της εταιρίας, η οποία πρόκειται να βγάλει το Oppo R13, τον δικό της κλώνο του iPhone X.

Το κινητό στη φωτογραφία έχει τον αριθμό μοντέλου P7819 και βασίζεται στο Android 8.1 Oreo. Έχει 6 GB μνήμη RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο, όπως έχουν οι βασικές εκδόσεις των κινητών της OnePlus, και στο πίσω μέρος διαθέτει έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από τη διπλή κάμερα, όπως είναι στο Galaxy S9+. Τέλος, η πλάτη καλύπτεται από γυαλί, κάτι που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι διαθέτει ασύρματη φόρτιση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.