XBLOG logo @2x

Huawei: Το Honor 9 Lite έφτασε στην Ευρώπη με τιμή €229

Η Honor, η γνωστή θυγατρική της Huawei, πριν το τέλος του 2017 λάνσαρε το Honor 9 Lite στη Κίνα και την Ινδία. Από σήμερα αρχίζει η κυκλοφορία του και στην Ευρώπη.

Το Honor 9 Lite τα πάει πολύ καλά στη πατρίδα της Honor σαν «το καλύτερο οικονομικό κινητό με εντυπωσιακή σχεδίαση και αξιοσημείωτες λειτουργίες κάμερες.» Στην Ινδία η εταίρα ξεπούλησε τρεις φορές όταν το έβαλε σε έκπτωση στο Flipkart.

Το Honor 9 Lite πουλάει επειδή για λίγα λεφτά προσφέρει 5.65-ιντσών “FullView” οθόνη (δηλ. έχει μικρά bezels), οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659 (ο ίδιος με του Honor 7X) και μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh. Μπροστά και πίσω βρίσκουμε μια διπλή κάμερα με ανάλυση 13MP+2MP (και στις δύο πλευρές).

Το κινητό τρέχει Android Oreo «από το κουτί» και για €229 μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση που εξοπλίζεται με 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο — υπάρχει και μια έκδοση με 4 GB RAM και 64 GB ROM αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει εδώ. Μέσω του HiHonor.com μπορείτε να το αγοράσετε σε Midnight Black, Glacier Grey ή Sapphire Blue χρώμα.

Για αρχή είναι διαθέσιμο σε ορισμένες μεγάλες χώρες της ΕΕ, αλλά τη Τσικνοπέμπτη θα παρευρεθούμε στη μια εκδήλωση της Huawei στην Αθήνα όπου αναμένουμε να πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα του Honor 9 Lite στην Ελλάδα.

Ενημέρωση [8/2/2017]: Η Huawei κυκλοφόρησε στην Ελλάδα μια παραλλαγή του, το Huawei P Smart.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.