XBLOG logo @2x

Huawei P Smart: Επίσημο με 18:9 οθόνη 5.65″ στα €249 στην Ελλάδα [hands-on εικόνες]

Η Huawei, η Νο. 1 κατασκευάστρια κινητών στην Ελλάδα, ξεκίνησε τις πωλήσεις ενός νέου «value for money» κινητού μεσαίας κατηγορίας που το ονομάζει Huawei P Smart. Η συσκευή κυκλοφορεί από τη Τσικνοπέμπτη στην Ελλάδα, αλλά και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης, με επίσημη τιμή τα €249.

Το Huawei P Smart ενσωματώνει 5.65-ιντσών FullView* οθόνη ανάλυσης 1080 x 2160 pixels (~427 ppi), Kirin 659 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB μνήμη RAM, 32 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, jack ακουστικών και μπαταρία χωρητικότητας 3,000 mAh.

Το κινητό βασίζεται στο Android 8.0 (Oreo) και διαθέτει διπλή κάμερα (13MP+2MP) που επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει φωτογραφίες με bokeh εφέ. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8 MP. Πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά →

Το P Smart θα το βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων της χώρας μας, σε μαύρο, χρυσό και μπλε χρώμα. Ουσιαστικά είναι μια παραλλαγή του Honor 9 Lite που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες στην Ευρώπη, το οποίο θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η lite έκδοση του Mate 10 Lite.

Huawei P Smart hands-on εικόνες

*Διαγώνιος 18:9, μικρά bezels.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.