XBLOG logo @2x

Η ναυαρχίδα HTC U12 αποκαλύφθηκε σε εκδήλωση για 5G δίκτυα

Πριν από λίγες μέρες, ένας ταϊβανέζικος πάροχος κινητής τηλεφωνίας διοργάνωσε μια εκδήλωση σχετικά με τα επερχόμενα 5G δίκτυα. Η HTC παρευρέθηκε σε αυτή την εκδήλωση και έφερε ένα smartphone μαζί της για να δείξει στον κόσμο τις ταχύτητες που πετυχαίνουν. Ενώ στην αρχή το κινητό πέρασε απαρατήρητο, ο γνωστός leaker Evan Blass (@evleaks) τώρα αποκάλυψε ότι αυτό στη πραγματικότητα είναι η φετινή ναυαρχίδα HTC U12.

Οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση φωτογράφισαν το HTC U12, όμως η HTC είχε καλύψει τις άκρες του κινητού για να κρύψει το design του. Από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι έχει bezel-less σχεδιασμό (αλλά δεν είναι σαν το iPhone X όπως είχε διαρρεύσει αρχικά), έχει μεγάλη οθόνη (πιθανότατα 6-ιντσών με αναλογία 18:9) και επιτυγχάνει ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 809.58 Mbps. Για να το καταφέρει αυτό, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί το νέο chipset Snapdragon 845 της Qualcomm που ενσωματώνει το Qualcomm X20 LTE modem, το οποίο υποστηρίζει ταχύτητες έως 1.2 Gbps.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το HTC U12 (με κωδική ονομασία Imagine) θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή μέσα στο έτος, αλλά σίγουρα όχι στην έκθεση MWC 2018 του Φεβρουαρίου. Αν και μέχρι τώρα αναφερόμαστε σε αυτό ως «HTC U12», δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν αυτή θα είναι η τελική ονομασία του.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.