XBLOG logo @2x

Το HTC U12 διέρρευσε και μοιάζει με… iPhone X

Το 2018 είναι εδώ και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα για τους fans της τεχνολογίας: νέα συναρπαστικά προϊόντα. Εκτός από πολλές ανακοινώσεις, θα έχουμε και ακόμα περισσότερες διαρροές. Η πρώτη μεγάλη διαρροή για φέτος είναι η ναυαρχίδα της HTC που θα ονομάζεται HTC U12.

Η πρώτη εικόνα που διέρρευσε για το HTC U12 δείχνει το μπροστινό μέρος της συσκευής το οποίο απαλλάσσεται από τα bezels. Σύμφωνα με τις φήμες, το U12 θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε η Apple και δεν θα έχει bezels τριγύρω από την οθόνη. Θα υπάρχει ένα μικρό πλαίσιο μόνο στο πάνω μέρος της συσκευής για τη κάμερα, το μικρόφωνο και τους αισθητήρες.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ακούγεται ότι θα έχει 4K οθόνη, Snapdragon 845 chip και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Από την εικόνα φαίνεται ότι τα κουμπιά έντασης και ενέργειας βρίσκονται στην δεξιά πλευρά, ενώ η θύρα USB έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος. Δυστυχώς και αυτό το μοντέλο δεν αναμένεται να διαθέτει jack ακουστικών.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, πιστεύεται ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί στο πίσω μέρος και στο πλαίσιο έχει παραμένει το χαρακτηριστικό Edge Sense το οποίο εκτελεί διάφορες ενέργειες όταν ο χρήστης πιέζει το κινητό.

Η HTC αναμένεται να λανσάρει δύο συσκευές μέσα στο πρώτο τρίμηνο του ’18, μια εκ των οποίων θα είναι η ναυαρχίδα HTC U12.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.