XBLOG logo @2x

Η HTC αποκαλύπτει πότε θα αναβαθμίσει τα κινητά της στο Android 9 Pie

Με το Android Q προ των πυλών, η HTC ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αναβαθμίσει τις ναυαρχίδες της μέσα στις επόμενες εβδομάδες στο… περσινό Android Pie.

Τα κινητά που θα αναβαθμιστούν στο Android Pie είναι τα εξής:

  • HTC U11, ξεκινώντας από τα τέλη Μαΐου
  • HTC U11+, ξεκινώντας από τα τέλη Ιουνίου
  • HTC U12+, ξεκινώντας από τον Ιούνιο

Η HTC δεν έδωσε συγκεκριμένες ημερομηνίες επειδή η αναβάθμιση θα δοθεί αναλόγως την περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης και τον πάροχο του χρησιμοποιεί.

Εντύπωση προκαλεί η απουσία του Exodus 1 από την λίστα που έδωσε η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια. Το Exodus 1 είναι η τελευταία ναυαρχίδα που ανακοίνωσε, τον Οκτώβριο του 2018, η οποία είναι σχεδιασμένη για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων και μπορεί να αγοραστεί μόνο με κρυπτονομίσματα. Κυκλοφόρησε με το Android Oreo και όπως φαίνεται δεν θα αναβαθμιστεί ποτέ στο Pie, κάτι που αποδεικνύει ότι δεν πούλησε καθόλου καλά, παρά τις πρόσφατες φήμες που ισχυρίζονταν ότι δεν ήταν απόλυτη αποτυχία και θα έβγαινε δεύτερη έκδοση.

Μόλις πριν από τέσσερα χρόνια η HTC προσπαθούσε να αποκαταστήσει τη φήμη της λανσάροντας το One A9 λέγοντας ότι θα παίρνει αναβαθμίσεις μέσα σε 15 μέρες από την αρχική τους διάθεση στα Nexus κινητά της Google. Σήμερα όχι μόνο είναι από τις τελευταίες εταιρίες που αναβαθμίζουν τα κινητά τους αλλά παραλείπει και τις νεότερες συσκευές της. Υπάρχει άραγε μέλλον για αυτή την ιστορική εταιρία;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.