XBLOG logo @2x

Το HTC Wildfire R70 αποκαλύφθηκε με τριπλή κάμερα και 6.53″ HD+ οθόνη

Η HTC ανακοίνωσε ένα νέο κινητό μετά από πολύ καιρό, το HTC Wildfire R70, το οποίο γεννήθηκε χάρη στη συνεργασία της ταϊβανέζικης εταιρίας με την κινέζικη In One Smart Technology που πλήρωσε για να λάβει τα δικαιώματα να χρησιμοποιήσει την επωνυμία της ιστορικής κατασκευάστριας.

Το HTC Wildfire R70 είναι ένα προσιτό Android smartphone με 6.53-ιντσών LCD οθόνη ανάλυσης 720p+ (με αναλόγια 19.5:9), που τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Helio P23, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή (8x A53) και μονάδα γραφικών Mali-G71 MP2. Έχει 2 GB μνήμη RAM, 32 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και τρέχει το Android 9 Pie με το περιβάλλον της HTC.

HTC Wildfire R70 display

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του κινητού είναι η 16 MP κύρια κάμερά του στο πίσω μέρος με τα μεγάλα 1.4µm pixels και το διάφραγμα f/1.75. Η κύρια κάμερα διαθέτει επίσης ένα 2 MP macro φακό και ένα 2 MP αισθητήρα βάθους για bokeh εφέ. Το μπροστινό notch φιλοξενεί μία 8 MP selfie κάμερα που τραβάει 1080p βίντεο.

Τέλος, το νέο μέλος της οικογένειας Wildfire διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, 4,000 mAh μπαταρία, ενώ υποστηρίζει δύο SIM και τα δίκτυα 4G, 2.4GHz Wi-Fi b/g/n και Bluetooth 4.2. Όπως και τα “παλιά” κινητά, έρχεται με θύρες microUSB και jack ακουστικών.

Το HTC Wildfire R70 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα (Aurora Blue και Night Black) στην αγορά της Ινδίας και της Ταϊλάνδης.

HTC Wildfire R70 colors

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.