XBLOG logo @2x

Το HTC 5G Hub φέρνει τις ταχύτητες του 5G στο σπίτι σου, και όχι μόνο

Η HTC δεν έχει πεθάνει (ακόμα), και παρευρέθηκε στην έκθεση MWC 2019 της Βαρκελώνης με ένα προϊόν που δεν ζήτησε κανείς, ενδιαφέρει λίγους και προορίζεται για ακόμα λιγότερους. Ονομάζεται HTC 5G Hub και είναι μια συσκευή 3-σε-1 σχεδιασμένη για το μέλλον της κινητής τηλεφωνίας.


Η HTC χαρακτηρίζει το HTC 5G Hub ως “το πρώτο 5G smart hub στον κόσμο για το σπίτι και την επιχείρηση.“ Ουσιαστικά μιλάμε για μία φορητή έξυπνη οθόνη σαν το Echo Show ή το ολοκαίνουργιο… MLS MAIC mini που συνδυάζει 5G router και φορτιστή για τις φορητές συσκευές σας.

Συγκεκριμένα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HTC 5G Hub σαν έξυπνη οθόνη επειδή είναι πάντα ενεργή η ψηφιακή βοηθός Google Assistant, σαν 5G mobile router και να συνδέσετε έως και 20 συσκευές/χρήστες, και σαν powerbank χάρη στη μπαταρία των 7,660 mAh που διαθέτει. Και, επιπλέον, επειδή είναι φορητό μπορείτε να το πάρετε από το σπίτι στο γραφείο, και αντίστροφα, για να έχετε πάντα το Google Assistant στο πλευρό σας, σήμα 5G και μια μεγάλη μπαταρία έτοιμη να φορτίσει το “ετοιμοθάνατο” κινητό σας.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Hub διαθέτει 5-ιντσών HD (1280 x 720) οθόνη, Qualcomm Snapdragon 855 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή και το modem Snapdragon X50 5G, και υποδοχή για κάρτες μνήμης έως 512 GB. Τρέχει το Android 9 Pie με το γραφικό περιβάλλον HTC Sense UI.

Το HTC 5G Hub θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 σε χώρες όπου θα υπάρχει δίκτυο 5G.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.