Το HTC U Ultra δεν είναι η ναυαρχίδα της HTC για φέτος

Το HTC U Ultra παρουσιάστηκε την περίοδο που συνήθως η HTC ανακοινώνει ναυαρχίδες, και εξαιτίας του κορυφαίου hardware όλοι πιστεύαμε ότι πρόκειται για την ναυαρχίδα της για φέτος. Ωστόσο η εταιρία επιβεβαίωσε ότι δεν είναι αυτό.

Ο πρόεδρος των smartphones και συνδεδεμένων συσκευών της HTC, Chialin Chang, μιλώντας στο Tbreak είπε «μόλις έρθει ο νέος επεξεργαστής, η HTC θα έχει μια άλλη ναυαρχίδα.» Ο “νέος επεξεργαστής” που αναφέρει ο Chang δεν είναι άλλος από τον Snapdragon 835, όμως θυμίζουμε ότι θα τον έχει αποκλειστικά η Samsung μέχρι τον Απρίλιο.


Διαβάστε επίσης: Ποιες εταιρίες αναβαθμίζουν γρήγορα τις Android συσκευές τους;


Το HTC 11, ή όπως θα το ονομάσουν, θα είναι η πραγματική ναυαρχίδα της εταιρίας για φέτος και πρέπει να ανακοινωθεί μετά τον Απρίλιο. Λογικά η HTC θα λανσάρει τώρα το HTC U Ultra και τον Σεπτέμβριο/Οκτώμβριο θα ανακοινώσει το 11 για να τα βάλει με το iPhone 8 και το Galaxy Note 8.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το “HTC 11” θα διαθέτει 5,5-ιντσών Quad HD οθόνη, 8 GB μνήμη RAM όπως το νέο smartphone της Asus και μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 3,700 mAh.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.