XBLOG logo @2x

HTC U Ultra: Η νέα ναυαρχίδα με διπλή οθόνη και νέο σχεδιασμό

Η HTC ανακοίνωσε σε προγραμματισμένη εκδήλωση σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, την νέα της ναυαρχίδα που αποκαλεί HTC U Ultra. Ανήκει στη νέα σειρά “U” η οποία διαδέχεται επάξια τα One, αλλά και το HTC 10 που δεν ανήκε πουθενά.

Η HTC άφησε πίσω το γνώριμο design της και σχεδίασε το HTC U Ultra αντιγράφοντας το Galaxy Note 7. Μπροστά υπάρχει το κεντρικό κουμπί που συνοδεύεται από τα δύο φωτιζόμενα κουμπιά αφής, ενώ πίσω έχει στην ακριβώς ίδια θέση με το Note την κάμερα, το φλας και το λογότυπό της. Το κινητό έχει σασί κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλιστερή πλάτη από γυαλί. Όπως και σε άλλες ναυαρχίδες του 2017, η κάμερα προεξέχει και δεν υπάρχει υποδοχή για ακουστικά 3.5mm.

HTC U Ultra Sapphire Blue

Το HTC U Ultra ξεχωρίζει λίγο από τον ανταγωνισμό επειδή διαθέτει μια δευτερεύουσα οθόνη ακριβώς πάνω από την κύρια. Η οθόνη αυτή είναι 2-ιντσών με ανάλυση 140 x 1040 pixels, και δουλεύει ακριβώς όπως και η δευτερεύουσα οθόνη των LG V10 και V20: δείχνει ειδοποιήσεις και εμφανίζει συντομεύσεις εφαρμογών. Η κύρια οθόνη είναι 5,7-ιντσών με ανάλυση Quad HD, τύπου Super LCD 5 και με επικάλυψη Gorilla Glass 5 για να μην γρατσουνίζεται εύκολα.

HTC U Ultra Dual Screen
Η δευτερεύουσα οθόνη του HTC U Ultra θα σας εμφανίζει τις τελευταίες ειδοποιήσεις και χρήσιμες συντομεύσεις

Η HTC φέτος αποφάσισε να ενσωματώσει και αυτή μια ψηφιακή βοηθό στα καλά κινητά της. Για αυτό υποδεχτείτε τη νέα βοηθό τεχνητής νοημοσύνης Sense Companion η οποία είναι εκεί για να σας βοηθήσει με τις καθημερινές σας δουλειές. Σε αντίθεση με άλλες, η Sense Companion μπορεί να ακούει σε εντολές ακόμα και όταν η συσκευή είναι σε αναμονή. Στο HTC U Ultra, η Sense Companion “ζει” μέσα στην δευτερεύουσα οθόνη.

Το HTC U Ultra διαθέτει κορυφαίο hardware, αν και δεν θεωρείται το δυνατότερο πλέον. Έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 821, 4GB RAM, 12MP κάμερα με διάφραγμα f/1.8, 16MP εμπρόσθια κάμερα και ήχο HTC BoomSound.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: HTC U Play: Επίσημο με 5,2” οθόνη και τεχνητή νοημοσύνη στα €449

HTC U Ultra HTC USonic earphones
Τα νέα ακουστικά HTC USonic συνδέονται στη θύρα USB

Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο σε μπλε, ροζ, ανοιχτό λαχανί και μαύρο χρώμα, με κόστος €749, και μέσα στη συσκευασία θα βρείτε τα USB ακουστικά HTC USonic τα οποία χάρη στη τεχνολογία Usonic αναλύουν το εσωτερικό του αυτιού σας (μέσω ηχητικών παλμών) για να προσαρμόζονται και να προσφέρουν καλύτερο ήχο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0 Nougat με Sense UI και Sense Companion
  • Οθόνη: 5,7-ιντσών, ανάλυση 2560 x 1440 pixels, Super LCD 5, Gorilla Glass 5
  • Δευτερεύουσα οθόνη: 2-ιντσών, ανάλυση 140 x 1040 pixels
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon 821 με τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit μέχρι 2.15 Ghz
  • RAM: 4 GB
  • Χωρητικότητα: 64 GB / 128 GB, υποδοχή για κάρτες microSD έως 2TB
  • Κάμερα: 12-megapixels, BSI αισθητήρας, διάφραγμα ƒ/1.8, 1.55μm pixel, PDAF + Laser εστίαση, σύστημα O.I.S., δύο τόνων LED flash, φακός από ζαφείρι, εγγραφή 4K βίντεο με 3D ήχο, λειτουργία Pro με χειροκίνητες ρυθμίσεις, RAW και έκθεση 16″
  • Εμπρόσθια κάμερα: 16-megapixels, BSI αισθητήρας, διάφραγμα ƒ/2.0, Auto HDR, 1080p βίντεο
  • Ήχος: HTC USonic, HTC BoomSound Hi-Fi Edition, εγγραφή 3D ήχου μέσω 4 μικροφώνων
  • Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, NFC, GPS, 4G LTE, επιλογή για 2 SIM
  • Λοιπά: Υποδοχή USB Type-C, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Μπαταρία: 3,000 mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0
  • Διαστάσεις: 162.41 x 79.79 x 3.6-7.99 χιλιοστά
  • Βάρος: 170 γραμμάρια

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.