XBLOG logo @2x

HTC HD2, αποκλειστικά στη Vodafone

Μέσα στον Οκτώβριο το περιμέναμε, αλλά τελικά το HTC HD2 θα μας έρθει στις αρχές Δεκεμβρίου, αποκλειστικά από την Vodafone, η οποία δίνει τη δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω internet ή και στα καταστήματα. Το HD2 “φοράει” το νέο λειτουργικό Windows Mobile 6.5, διαθέτει οθόνη αφής 4,3″ τεχνολογίας capacitive, επιτρέποντας την γρήγορη εισαγωγή κειμένου με μεγάλη ακρίβεια. Αν αναρωτιέστε για την τιμή διάθεσής του, αυτή θα είναι 699 ευρώ (με ΦΠΑ), με δώρο το πρόγραμμα πλοήγησης NDrive.

HTC HD2 video

Ακολουθεί το press release της Vodafone.

Το HTC HD2 αποκλειστικά από τη VODAFONE

Η Vodafone, πιστή στις υποσχέσεις της, συνεχίζει να προσφέρει πρώτη και αποκλειστικά τις πιο δημοφιλείς συσκευές λανσάροντας στην ελληνική αγορά το HD2 της HTC.

Το HD2 αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό Windows Mobile 6.5, HTC Sense και οθόνη αφής 4.3 ιντσών, τεχνολογίας capacitive, χάρη στην οποία η προβολή, η μεγέθυνση και η αλλαγή της διάστασης ιστοσελίδων, αρχείων Microsoft Office, PDF και φωτογραφιών πραγματοποιείται με ένα απλό άγγιγμα των δαχτύλων.

Η μεγάλη οθόνη επιτρέπει την ταχύτατη εισαγωγή κειμένου, με χαρακτηριστική ακρίβεια. Παράλληλα, ο νέος επεξεργαστής Qualcomm, με ταχύτητα χρονισμού στο 1GHz, με τον οποίο είναι εξοπλισμένο το HTC HD2, προσφέρει απαράμιλλη ανταπόκριση στις εντολές και αυξημένη ταχύτητα σε παιχνίδια, βίντεο, αλλά και σε οποιαδήποτε εφαρμογή, καθώς και στις νέες υπηρεσίες My Phone και Windows Marketplace for Mobile της Microsoft.

Το HD2 θα είναι διαθέσιμο από την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone από τις αρχές Δεκεμβρίου, με τιμή 699€ (λιανική τιμή με ΦΠΑ) και δώρο το πρόγραμμα φωνητικής πλοήγησης NDrive.

Έως τότε οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, μέσα από τα καταστήματα Vodafone, το www.vodafone.gr και καθώς και τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ και το www.plaisio.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.