XBLOG logo @2x

100.000+ εφαρμογές για iPhone και iPod touch στο App Store

H Apple ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από διάφορους προγραμματιστές για το επαναστατικό App Store, το μεγαλύτερο κατάστημα εφαρμογών του κόσμου, έχουν ξεπεράσει τις 100.000. Οι κάτοχοι των iPhone και iPod touch σε 77 χώρες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια συλλογή εφαρμογών, χωρισμένες σε 20 κατηγορίες, όπως παιχνίδια, επαγγελματικές, ειδήσεις, αθλητικά, υγεία, αναφορές και ταξίδια.

Οι χρήστες του App Store έχουν ήδη κατεβάσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια εφαρμογές, διατηρώντας το στην κορυφή των πιο δημοφιλών καταστημάτων για εφαρμογές.

Η Apple συνεχίζει να βελτιώνει τη διαδικασία αναζήτησης και εύρεσης των εφαρμογών προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά όπως το Genius for Apps, τις επιλογές App Store Essentials, την προσθήκη υποκατηγοριών και τις πολύ χρήσιμες κριτικές των πελατών. Με την  πρόσφατη κυκλοφορία του iTunes 9, η οργάνωση και ο συγχρονισμός των εφαρμογών γίνεται πλέον πολύ εύκολα, απευθείας στο iTunes, και στη συνέχεια εμφανίζονται αυτόματα στο iPhone ή στο iPod touch διατηρώντας την ίδια δομή.

Ο Philip Schiller, senior vice president του τμήματος Worldwide Product Marketing της Apple, δήλωσε σχετικά: «Το App Store, που πλέον διαθέτει περισσότερες από 100.000 εφαρμογές, αποτελεί ξεκάθαρα τη βασική διαφοροποίηση για εκατομμύρια χρήστες των iPhone και iPod touch σε ολόκληρο τον κόσμο. Το iPhone SDK δημιούργησε την πρώτη σημαντική πλατφόρμα για εφαρμογές φορητών συσκευών και οι πελάτες μας έχουν αγαπήσει όλες τις εκπληκτικές εφαρμογές που αναπτύσσουν οι προγραμματιστές μας».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.