XBLOG logo @2x

Fnac, νέο κατάστημα στο Μοναστηράκι

Το τρίτο της κατάστημα στην Αθήνα εγκαινιάζει την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου η Fnac, το οποίο βρίσκεται στο Μοναστηράκι, επί των οδών Μητροπόλεως και Αιόλου. Το νέο κατάστημα στεγάζεται σε κτίριο πέντε επιπέδων, με συνολική επιφάνεια 2.800 τμ και εκεί θα βρείτε όλη τη γκάμα προϊόντων της Fnac.

Συγκεκριμένα, το ισόγειο στεγάζει την κινητή τηλεφωνία, τα GPS, τα αξεσουάρ και τις υπηρεσίες της Fnac (πώληση εισιτηρίων για θεάματα και after sales service). Στον ημιόροφο βρίσκεται το «Apple corner», ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει είδη πληροφορικής, φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, τηλεοράσεις και ηχοσυστήματα.

Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται τα DVD, τα videogames, η “γωνία διασκέδασης”, καθώς και μια ξεχωριστή κατηγορία με comics και τις πιο ενημερωμένες εκδόσεις manga.

Ο τρίτος όροφος είναι αφιερωμένος στη μουσική και στο βιβλίο, ενώ υπάρχει και παιδική γωνιά με βιβλία, cd, dvd και επιτραπέζια για παιδιά, καθώς και παιδικές εκδηλώσεις κάθε Σάββατο στις 12:30. Η ενότητα της μουσικής εμπλουτίζεται με… βινύλια, ανταποκρινόμενη στη νέα αυξανόμενη τάση συλλεκτών που ζητούν νέες κυκλοφορίες σε βινύλιο. Η ενότητα του βιβλίου επεκτείνεται και στον τέταρτο όροφο, όπου παράλληλα θα λειτουργεί το forum, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Όπως σε όλα τα καταστήματα Fnac, έτσι και στο Μοναστηράκι η κάθε ενότητα χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία επιλογών. Το κατάστημα θα διαθέτει:

  • 50.000 τίτλους βιβλίων, με δυνατότητα παραγγελίας για 300.000 τίτλους από όλο τον κόσμο
  • 30.000 τίτλους CD, DVD και videogames, με δυνατότητα παραγγελίας ακόμη 400.000 τίτλων από όλο τον κόσμο
  • 10.000 κωδικούς στην ενότητα εικόνα και ήχος (τηλεοράσεις, home-cinema, συσκευές DVD, ηχοσυστήματα, συσκευές ήχου, αξεσουάρ, ψηφιακές μηχανές και βιντεοκάμερες) και πληροφορική και κινητή τηλεφωνία (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, notebooks, περιφερειακά, software, παιχνιδομηχανές, videogames, κινητά τηλέφωνα, MP3 players, PDA, αναλώσιμα είδη και αξεσουάρ)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.