XBLOG logo @2x

HTC HD2: Μέσα στον Οκτώβριο στην Ελλάδα

Η HTC παρουσίασε το HTC HD2, το πρώτο Windows κινητό τηλέφωνο που ενσωματώνει την φιλοσοφία HTC Sense, η οποία με επίκεντρο τον άνθρωπο επιτρέπει την επικοινωνία με τον πιο απλό, φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο. Χάρη στην πρωτοποριακή οθόνη, υψηλής ανάλυσης, 4,3 ιντσών, τεχνολογίας capacitive, το εξαιρετικά λεπτό HTC HD2 προβάλλει κάθε είδους περιεχόμενο στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.

Όπως ο Peter Chou, CEO της HTC, χαρακτηριστικά αναφέρει: “Στην HTC πιστεύουμε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή πρέπει να τα ζούμε και να μην τα αποδίδουμε με λόγια. H φιλοσοφία HTC Sense βασιζόμενη σε αυτήν την αρχή, απλοποιεί τη χρήση, ενώ αναγάγει την επικοινωνία σε εμπειρία, που ο καθένας μπορεί να ζήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Το HD2 εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη δύναμη και την ευελιξία των Windows μέσα από το πλέον πρωτοποριακό κινητό τηλέφωνο που κατασκευάσαμε ποτέ”.

Το HTC HD2 είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό Windows, που εξοπλίζεται με οθόνη αφής τεχνολογίας capacitive. Χάρη σε αυτήν, η προβολή, μεγέθυνση και αλλαγή της διάστασης ιστοσελίδων, αρχείων Microsoft Office, PDF και φωτογραφιών πραγματοποιείται με ένα απλό άγγιγμα των δαχτύλων. Η μεγάλη οθόνη επιτρέπει επίσης την ταχύτατη εισαγωγή κειμένου, με χαρακτηριστική ακρίβεια. Τέλος, ο νέος επεξεργαστής Qualcomm, με ταχύτητα χρονισμού στο 1 GHz, που εξοπλίζει το HTC HD2, προσφέρει απαράμιλλη απόκριση στις εντολές και αυξημένη ταχύτητα σε παιχνίδια, βίντεο, αλλά και γενικά σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Ανεπτυγμένη με επίκεντρο τον άνθρωπο και  με σκοπό να απλουστεύσει τον τρόπο  που επικοινωνούμε, η φιλοσοφία HTC Sense βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: Κάν΄το δικό σου, Μείνε σε επαφή και Ανακάλυψε το απροσδόκητο!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.