XBLOG logo @2x

Επιβεβαιώθηκε: Η τελική σεζόν του Game of Thrones θα βγει το 2019

Από το 2011 και κάθε χρόνο το κανάλι HBO κυκλοφορούσε από μία σεζόν του Game of Thrones. Τα τελευταία επεισόδια, όμως, έπαιρναν πολύ χρόνο για να γυριστούν και η έβδομη σεζόν καθυστέρησε μερικούς μήνες. Το ίδιο φοβόμασταν ότι θα συμβεί και με την όγδοη και τελική σεζόν της σειράς, και τελικά τα “χειρότερα” επιβεβαιώθηκαν.

Όπως δήλωσε η Sophie Turner στο Variety, η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται τη Sansa Stark στη σειρά και τη Jean Grey στο X-Men, ο τελευταίος κύκλος επεισοδίων του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019. Απ’ ότι φαίνεται τα γυρίσματα των επεισοδίων ξεκίνησαν τον Οκτώβριο και θα διαρκέσουν μερικούς μήνες ακόμα. Ύστερα θα πρέπει να μπουν τα γραφικά και τα ηχητικά εφέ, κάτι που λογικά θα διαρκέσει μερικούς μήνες ακόμα, οπότε η σεζόν θα πρέπει να είναι έτοιμη στις αρχές του 2019.

Η Turner δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο, οπότε ήμαστε μάλλον στο ένα δέκατο της πορείας. Όχι, όχι, έχουμε έξι ή εφτά μήνες ακόμα.»

Η ίδια απέκλεισε το ενδεχόμενο να βγει μέσα στο 2018 σχολιάζοντας το πλάνο για τις ταινίες της:

«Ναι, είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Το Game of Thrones βγαίνει το 2019. Το Dark Phoenix τον Νοέμβριο. Μετά θα βγουν μερικές indie ταινίες. Είμαι παραγωγός της επόμενης ταινίας μου*. Οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το μέλλον.»

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη της Turner σε αυτό το link.


Διαβάστε επίσης: Το HBO θα γυρίσει πολλά φινάλε για το Game of Thrones


*Girl Who Fell From the Sky

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.