XBLOG logo @2x

Fox: Το 2018 βγαίνουν δύο νέες ταινίες X-Men και το Deadpool 2

Το Deadpool 2 είναι η νέα πολυ-αναμενόμενη ταινία της Fox και αναμένεται να είναι το καλοκαιρινό blockbuster του 2018. Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη νέων πληροφοριών για το Captain Marvel από την Marvel, η 20th Century Fox ανακοίνωσε πότε έχει πρεμιέρα το νέο Deadpool.

Το Deadpool 2, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει τη 1η Ιουνίου του 2018 και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει επιστρέψει ο Ryan Reynolds. Ο Josh Brolin θα υποδύεται τον μεταλλαγμένο Cable, ενώ η Zazie Beetz την Domino. Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας είναι ο David Leitch.

Παράλληλα, η 20th Century Fox ανακοίνωσε ότι το νέο “spin-off” X-Men: The New Mutants θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου του 2018. Σε αυτή τη ταινία θα δούμε κάποιους ήρωες μεταλλαγμένους, απόφοιτους από το σχολείο του Charles Xavier. Ο James McAvoy φημολογείται ότι θα επιστρέψει για τον ρόλο του Professor X. Σκηνοθέτης και συντάκτης της ταινίας είναι ο Josh Boone.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το X-Men 7, που μέχρι στιγμής το γνωρίζουμε ως “Dark Phoenix”, θα έχει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου του 2018. Σε αυτή τη ταινία θα δούμε πως η Jean Grey έγινε η ξενιστής του Phoenix Force, μιας οντότητας που της έδωσε απίστευτη δύναμη και τελικά την οδήγησε στον θάνατό της. Η Sophie Turner θα υποδύεται την Jean, όπως και στο X-Men: Apocalypse.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.